ŽIVOT JE LIJEP

Lana Gojak promijenila je navike u karanteni, a na ljetovanju je posebno tetoši svekrva

Prateći mladu domaću glumicu na njezinim društvenim mrežama možemo primjetiti da itekako uživa na Jadranskoj obali, a za to se sama pobrinula odrekavši se stvari koje su je opterećivale i posvetivši se onome što je zaista usrećuje.

Kazališna i televizijska glumica Lana Gojak osim glumačkim talentom plijeni pažnju i zanimljivim stilom. Svoj stil svojevremeno je opisala kao rokerski chic s dozom romantike, a govorila je da što s godinama sklonija motu "manje je više...".

Trenutno je na moru gdje je uglavnom odjevena u dvodijelne kupaće kostime, koji joj odlično pristaju, pritom se, dodaje, ne zamara previše modom, jer nakon pandemije ima totalno drugačije životne i shopping navike.

"Razmišljala sam o novom badiću za ovo ljeto, ali s dolaskom pandemije i lockdowna donijela sam odluku da više ništa ne kupujem. Imam desetak badića, a svi su iz prijašnjih godina. Već nekoliko mjeseci osim hrane nisam kupila apsolutno ništa i ponosna sam na sebe zbog toga. Ormari su mi ionako prepuni", rekla nam je glumica Lana Gojak koja na fotografijama tijekom ljetovanja pokazuje svoju bogatu riznicu kupaćih kostima.

"Jako volim jednodijelne badiće, ali ih zapravo gotovo uopće ne nosim jer volim preplanulu put, a crte po tijelu su mi nužno zlo", rekla nam je Lana, koja se bojala kako će izgledati ovo ljeto s obzirom na pandemiju, a na kraju je srećom za nju i supruga Sinišu Bajta ispalo bolje od planiranog. 27. kolovoza 2019. vjenčali su se u Trstu, a pred prvu godišnjicu braka imaju dugi medeni mjesec.

"Provela sam desetak dana u Puli kod mojih roditelja, zatim u mjestašcu blizu Nina kod suprugovih roditelja gdje sam se odmorila kao nikad", rekla nam je Lana koja je trenutno na krstarenju s prijateljima.

instagram
Lana ima godišnji odmor kakav nije mogla ni zamisliti...

Moja draga svekrva me tetošila, kuhala svaki dan tako da osim biranja plaže nisam imala drugih obaveza.

"Obilazimo našu predivnu obalu i guštamo u moru, suncu i dobrom društvu", kaže Lana koja je oprezna kad priča o planovima za jesen.

"Trebala bih igrati predstave koje igram u teatru Gavran, međutim ne bih se začudila da se dogovoreni termini otkažu zbog pandemije. Nažalost nam je i ljetna turneja otkazana, tako da se ne usuđujem ni misliti o jeseni i onom što nas čeka.", zaključuje glumica koja oduševljava svojom vitkom linijom, a u razgovorima nikada nije krila da je dugo vremena bila sklona dubljenju dok sama nije pronašla čarobnu formulu.

Smršavjela je zbog promjene

"Bila sam bucka od kad znam za sebe bez obzira na to što sam se uvijek bavila nekim sportom. Probala sam razne dijete, brojala kalorije, izgladnjivala se pa u noćnim satima brstila frižider sve dok nisam promijenila svoj odnos prema hrani. Pročitala sam puno knjiga, naučila kombinirati namirnice i kakva mi hrana odgovara.

Gluten i šećere sam izbacila iz prehrane zbog intolerancije, jedem zdravu i balansiranu hranu i imam pet planiranih obroka dnevno.

Ne odričem se ničega: kolače, torte pa čak i čokoladu radim sama i napokon, bez grižnje savjesti, uživam u hrani. Uz to sam prije manje od dvije godine počela trčati. Odradim desetak kilometara 4-5 puta tjedno, a tenisice idu sa mnom i na gostovanja. Naučila sam da je rješenje u balansu i miru u glavi.", rekla je u intervjuu.

Čitajte i:

Domaća glumica pobjegla u Italiju kako bi se udala: Blistala u vjenčanici zagrebačke dizajnerice

Stilske tajne Lane Gojak: 'Jedan modni predmet bih zakonom zabranila'

Nazivali su je buckom, a ona danas bez grižnje savjesti fura vruće hlačice

Linker
19. travanj 2024 01:23