Dominic Lipinski / PA Images / Profimedia
svi ih žele darivati

Lipo im je: Meghan i Harry dobili pet milijuna dolara u poklonima, uglavnom od njezinih prijatelja

Princ Harry možda je u vezu donio kraljevsku titulu, no Meghan Markle bez problema održava raskošan životni stil dostojan princeze, zahvaljujući prijateljima koji je stalno opskrbljuju besplatnim luksuznim stvarima, smještajevima i putovanjima. George Clooney i Serena Williams samo su neki od njih...

Meghan Markle i princ Harry smjestili su se u vili vrijednoj 14 milijuna dolara u Kaliforniji, a dok mnoge zanima kako će uspjeti plaćati održavanje takve vile i nastaviti životom na koji su se u Velikoj Britaniji navikli, odgovor 'čuči' u novoj knjizi "Finding Freedom" koja detaljno opisuje brojne pojedinosti vezane uz ovaj glumačko-kraljevski par.

Svi ih žele darivati

Tajna njihovog raskošnog životnog stila leži u poklonima, koje im šakom i kapom dijele poznanici, prijatelji, dizajneri i tvrtke koje bi napravile sve što je potrebno kako bi mogli reći da Meghan i Harry koriste njihove proizvode ili usluge.

Prince Harry The Duke of Sussex and a pregnant Meghan Duchess of Sussex on a public walkabout at the Sydney Opera House.,Image: 391216541, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Doug Peters / PA Images / Profimedia
Doug Peters / PA Images / Profimedia

Sve je počelo već na prvom spoju. Meghan je doletjela u Veliku Britaniju kako bi upoznala princa s kojim su je odlučili spojiti prijatelji, a hotelsku sobu u kojoj noćenje stoji 535 dolara, dobila je besplatno, prenosi Page Six.

Meghanin prijatelj Markus Anderson besplatno je paru ustupao glamuroznu kućicu dok su se viđali, a poklonio im je i vikend putovanje vrijedno 6 tisuća dolara.

Meghan je okružena velikodušnim prijateljima

Meghanina bivša prijateljica Jessica Mulroney osiguravala je vožnje privatnim avionom, a kraljica Elizabeta II. nakon vjenčanja poklonila im je kuću Frogmore vrijednu oko 4 milijuna dolara, a počastio ih je i George Clooney privatnim letom do svoje vile na jezeru Como, na čemu su uštedjeli 17.000 dolara.

Isprsio se i Elton John koji je paru ustupio svoj privatni avion da bi ga posjetili u Francuskoj, na što je slavni pjevač potrošio 8,000 funti.

10 July 2018.

The Duke and Duchess of Sussex attend a reception at Glencairn, the residence of Robin Barnett, the British Ambassador to Ireland.,Image: 377455745, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Brendovima je 'čast' pokloniti nešto ženi o kojoj svi pišu

Uz haljine, torbice i kozmetiku, Meghan bez problema može dobiti što god poželi, jer svi žele da se ime njihova brenda spomene uz nju. Nije bila fan mirisa 'starinske' crkve u kojoj su se ona i Harry vjenčali - luksuzni brend svijeća Diptique bez problema je napunio crkvu mirisnim raspršivačima vrijednim 170 dolara po komadu.

Darivanje bebe vrijedno 400 000 dolara 'pokrile' su Amal i Serena

Glamurozno darivanje bebice, prije nego je Meghan rodila osigurale su njezine dobre prijateljice Amal Clooney i Serena Williams, koje su podijelile račun od nevjerojatnih 400 000 dolara. Meghan je ponovno letjela avionom Georgea Clooneyja, što nije nimalo jeftin sport.

-New York, NY - 20190220-Meghan Duchess of Sussex`s Baby Shower

-PICTURED: Amal Clooney
-,Image: 414949179, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JOHN NACION / INSTAR Images / Profimedia
JOHN NACION / INSTAR Images / Profimedia
Amal stiže na Meghanin 'baby shower'

Čak i nakon Megxita, par je nastavio uživati u prednostima koje donosi njihova slava, a pretpostavlja se da će tako živjeti i dalje. Kad su preselili u Ameriku, plaćali su samo pola rate od 100 000 dolara, za kuću u kojoj su odsjedali.

Čitajte i...

Zavirite u Montecito, šarmantni gradić u kojem su se napokon smjestili Meghan i Harry

I princ Harry želi uspjeti u Hollywoodu, baš poput supruge zbog koje je sve napustio

Knjiga je otkrila i ono što Meghan pokušava sakriti više od ičega: Zašto se raspao njen prvi brak?

Linker
20. travanj 2024 05:01