Viktorija Djonlic Radja i Marko Mrkic.
 Darko Tomas / Hanza media
Divna gesta

Marko Mrkić s najdražom osobom odao počast Zagrebu plesom na kiši: 'Prekrasan si'

Plesač koji je u showu 'Ples sa zvijezdama' mentorirao bivšoj Miss Dalmacije Viktoriji Rađi, sada je sa svojom djevojkom otplesao valcer na praznim zagrebačkim ulicama i oduševio pratitelje.

Marko Mrkić, šarmantni plesač kojeg smo upoznali tijekom devete sezone u zabavnom showu ''Ples sa zvijezdama'', sa svojom djevojkom Anteom Franjić zaplesao je na praznim zagrebačkim ulicama, a njegov pothvat izazvao je divljenje mnogih njegovih fanova.

Kako je objasnio u poruci ispod videa, djevojka i on željeli su na ovaj način odati počast Zagrebu, koji je, čak i s "ranama" nakon potresa, još uvijek najljepši. Kao glazbenu podlogu u videu izabrali su stari klasik Ive Robića "Tebi, grade moj".

"Tebi, grade moj! Ohrabrili smo se naše noćne šetnje s kvarta prebaciti u centar grada, jedno mjesec dana nakon potresa. Prvi put kada smo se prošetali trgom, par dana nakon te nedjelje, prizor je bio strašan. Na ulicama ni žive duše, uz cestu samo cigle i šuta. Ali sinoć, kada nas je malo iza ponoći u Draškovićevoj uhvatila kiša, i kada smo se sklonili u tramvajsku stanicu, tek tad smo vidjeli grad. Koliko je prekrasan, unatoč svemu. Koliko toga nismo doživjeli, kada su ulice, trgovi i terase zatrpani ljudima. Stvarno, najljepši je Zagreb grad. Samo treba promijeniti perspektivu. Jedva čekamo kada će trg svake ljetne noći biti krcat ljudima, kada će opet u podne zapucati Grički top i kada će sve ponovo biti nekako - normalno. Ali i u ovim nenormalnim vremenima možemo vidjeti ono najljepše. Samo treba naučiti plesati na kiši. I doslovno, i figurativno", napisao je Marko ispod videa.

No, to nije bilo sve. Marko je s Anteom otplesao još jedan ples i to na pjesmu "Rođen u Zagrebu" poznatih rokera ITD band.

S Markom smo prošle godine snimili i Speed Date u kojem nam je održao ubrzani plesni tečaj, ali i otkrio kako je svojoj djevojci pristupio na ulici te koji glazbenik je najveći hit među mladencima s kojima vrijedno uvježbava prvi ples.

Čitajte i:

Snimili smo ubrzani tečaj s Markom Mrkićem: Naučite korake i osvojite plesni podij!

Šarmantni plesač Marko Mrkić ima novu ulogu: 'Ako nešto pođe po krivu, ona je kriva'

U zreloj dobi pronašla je neobičan hobi: Vojvotkinja Camilla otkrila je tajnu svoje vitalnosti

Linker
17. travanj 2024 16:34