Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Prekipjelo joj

Najstarija Kardashianka više ne može ostati u popularnom reality showu: 'To je za mene toksična okolina'

Kourtney Kradashian još je prošle godine rekla kako odlazi iz showa 'Keeping up with the Kardashians', no tek je sada objasnila zašto je donijela tu odluku.

Najstarija sestra klana Kardashian-Jenner, Kourtney (41), u novom broju magazina Vogue otkrila je zašto je odlučila napustiti obiteljski posao koji je i njoj i cijeloj obitelji donio milijune dolara. Naime, Kourtney je još prošle godine rekla da više neće sudjelovati u snimanju njihovog reality showa "Keeping up with the Kardashians" koji se prikazuje već 13 godina.

Kako je objasnila, više se u tom okruženju nije osjećala kao svoja te je osjećala olakšanje kada je konačno otišla iz showa.

Instagram
Obitelj Kardashian Jenner već 13 godina cijelom svijetu pokazuje svog privatni život.

"Na snimanjima sam već dugih 13 godina, snimila sam punih 19 sezona i 6 spin off-ova. Međutim, to je postala toksična okolina za mene. Nisam se dobro osjećala i više me to nije ispunjavalo kao prije. Nisam željela toliko vremena tratiti na snimanja i reality", iskrena je bila Kourtney koja se trenutno bavi razvijanjem svog lifestyle portala Poosh.

Privatnost je, kako je rekla, nešto što jako cijeni pa joj je pronalaženje privatnih trenutaka usred showa jako teško. "Ljudi su u zabludi kada misle da ne želim raditi, što, naravno, nije istina. Jednostavno pratim svoj put i ulažem energiju u ono što me čini sretnom", dodala je.

Njezina sestra misli drugačije

Iako je Kourtney bila vrlo jasna da se više neće pojavljivati u showu, njezina mlađa sestra Kendall u Ellen DeGeneres showu osvrnula se na sestrin odlazak, rekavši da Kourtney nije još potpuno "raskrstila" sa svime.

Kendall Jenner (kendalljenner / 01.07.2020): NEW @burberry campaign shot at home by me 
love you @riccardotisci17 
#TBSummerMonogram #ad,Image: 538672953, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia
face to face / Face to Face / Profimedia
Njezina sestra Kendall Jenner ne vjeruje da je Kourtney potpuno 'raskrstila' sa showom.

"Mislim da ona ima svoje granice što je potpuno razumljivo. Ja sam uvijek znala sakriti jedan dio privatnog života, ali ne i Kourtney, pa je ovo sasvim logična odluka. Ali ne, ne vjerujem da ona nije u potpunosti odlučila prekinuti sa showom", poručila je Kendall.

Čitajte i:

Kim suosjeća s Melanijom: Starleta u strahu što će biti ako joj se suprug kandidira za predsjednika

Kaubojka Kim: Ljubav je i za nju na selu, no to ne znači da će odustati od jednog

Sestre Jenner na meti zbog ponašanja: Kylie tulumari do sitnih sati, Kendall optužuju da lažno maršira

Nakon deset dana šutnje, iznenadio: Kanye pokrio troškove budućeg školovanja kćerkice poginulog muškarca

Linker
16. travanj 2024 20:11