Getty Images
S 30 GODINA MLAĐOM

Nakon dvije kćeri s Monicom Bellucci, u 53. mu stiže još jedna beba

Za francuskog glumca i redatelja Vincenta Cassela 2019. će biti posebna jer mu stiže treće dijete i to u njegovoj 53. godini.

Nakon dvije godine ljubavi, glumac Vincent Cassel (52) odlučio je oženiti 21-godišnju Tina Kunakey, a par nakon četiri mjeseca ponovno slavi - jer im stiže beba. Iako se o sretnim vijestima nisu oglasili, Tina sada već teško skriva trudnički trbuščić koji je početkom prosinca sakrila kaputom kada je zablistala na crvenom tepihu na premijeri filma "L'Empereur De Paris" u Parizu.

Tina Kunakey i vincent cassel
Getty Images

Vincent i Tina su se vjenčali u kolovozu ove godine, a intimna ceremonija održana je u francuskom gradiću Bidart. Par većinu vremena provodi u svojem domu u Brazilu, dok im je Francuska, gdje su oboje rođeni, drugi dom.

Vincent Cassel se proslavio ulogom u filmu "Mržnja", a široj publici poznat je po ulogama u filmovima "Oceanovih 12" i "Oceanovih 13", Jason Bourne i "Crni labud". Francuski glumac iza sebe ima brak s glumicom Monicom Bellucci s kojom ima dvije kćeri - Devu (13) i Léonie (8).

ROME - OCTOBER 23:  Actress Monica Bellucci and actor Vincent Cassel attend the L'Uomo Che Ama Party during the 3rd Rome International Film Festival held at the Officina Farneto on October 23, 2008 in Rome, Italy.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
S Monicom Bellucci 2008 godine

- Kada sam ga prvi put vidjela pomislila sam da je tipičan Francuz, pretenciozan, glasan i arogantan. Kasnije mi je priznao da ni ja nisam ostavila najbolji prvi dojam. Mislio je da sam praznoglava ljepotica - rekla je Monica o prvom susretu sa suprugom na snimanju filma "Apartman" 1996. godine. Ipak, ljubav nije opstala: razveli su se 2013., nakon 14 godina braka, što je Cassel kratko prokomentirao: "Većina žena traži sigurnost, dok muškarci žude za avanturom". U novu pustolovinu krenuo je s više od 30 godina mlađom manekenkom s kojom će u 2019. dobiti dijete.

Linker
18. travanj 2024 09:36