Instagram Nikolina Pišek
Slika dana

Nikolina Pišek savršeno izgleda na plaži: Voditeljica se izdigla iznad proživljenih neugodnosti

Poznata zagrebačka voditeljica nakon incidenta tijekom obiteljskog odmora pokazala je da joj nikakve nedaće ne mogu slomiti duh te odlučila, dok traje ljeto, uživati u moru.

Kad ti život da limune, ti napravi limunadu... ili u slučaju Nikoline Pišek (44), izgledaj savršeno u kupaćem kostimu i upijaj sunce na plaži.

Iako je naša voditeljica i cijela njezina obitelj doživjela pravu dramu na svom ljetovanju u Kaštel Starom, ona nije posustala duhom. Iz dana u dan oduševljava jednostavnim, ali nepogrešivim stilom bilo da je na plaži, bilo da se odlučila za šetnju.

View this post on Instagram

Picture of the day

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Najnovija slika na kojoj osunčana voditeljica uživa na plaži, sjedi na kamenu i zatvorenih očiju upija - sunce, more i svježi zrak. "Picture of the day", napisala je Pišek kratko, u prijevodu - slika dana.

Svojom savršenom figurom, istaknutom u jednostavnom bikiniju, s razbarušenom kosom oduševila je pratitelje. Zasuli su je komplimentima i porukama podrške.

Nakon incidenta ispričala vic

Podsjetimo, prije toga Nikolina se oglasila o situaciji s prekinutim boravkom u iznajmljenoj vili.

"Rok me bejbe! Koji je najbolji vic o Hrvatima i Slovencima? Da od tri postojeća slovenska kriminalca na svijetu naletiš na jednoga!", našalila se Nikolina prije nekoliko dana i time pokazala kako ne pristaje na ulogu žrtve, bez obzira kakva joj je nepravda učinjena.

Naime, vlasnik vile u Kaštel Starom, iz koje su Ristovići izbačeni, slovenski je državljanin. Kako smo pisali, godišnji odmor obitelj Ristović - Nikolina, Vidoje, kćeri Hana, Una Sofija i Matea započeli su 19. srpnja u luksuznoj vili, no dvanaestog dana boravka u vili, u noći s 30. na 31. srpnja, izbačeni su iz smještaja na ulicu.

To se dogodilo iako su platili unaprijed i to 19.500 eura za 14 noćenja. Nikolina čak tvrdi da je vlasnik naprasno odlučio promijeniti brave, a oni su stvari iz vile morali iznijeti uz pratnju policije.

Na optužbe vlasnika da je hrvatsko-srpska obitelj uništavala vilu, voditeljica je elegantno uzvratila video snimkama na kojima se vidi da ništa od interijera nije uništeno. Osim neugodnosti, zbog koje su djeca doživjela šok, Nikolina tvrdi da su im nestali dragocjeni predmeti i gotovina. Zbog svega, zadovoljštinu će potražiti na sudu, zbog toga kaže ne smije previše govoriti, jer je istraga u tijeku.

Pročitajte i:

Nikolini ništa ne može pokvariti odmor: 'Ima dana kada morate zamisliti sunce koje vas obasjava'

Ubojita forma: Poznata voditeljica bez trunke šminke pokazala što je zaslužno za njenu liniju

Nikolina Pišek o dramatičnim događajima u Beogradu: 'Situacija je izmaknula kontroli! Potreslo me, jako!'

Ovo od nje ne bismo očekivali! Nikolina Pišek ponavlja trend i artikl oko kojeg se lome koplja

Linker
18. travanj 2024 05:57