Instagram
opet ove dvi'

Od školskih klupa do kumstva: Marijana Batinić i Petra Nižetić Mastelić slave srebrni pir prijateljstva

Vesele Splićanke Marijana Batinić i Petra Nižetić Mastelić nerazdvojne su još od srednje škole, a na Instagramu su fanove podsjetile da će uskoro proslaviti 25 godina prijateljstva.

Da rijetko što u životu, vrijedi kao prava prijateljica, dobro znaju Marijana Batinić i Petra Nižetić Mastelić, poznate Splićanke koje suze, smijeh i najvažnije trenutke u životu dijele već više od dva desetljeća.

Split, 080708.
Na Pravnom fakultetu u Splitu danas su promovirani diplomanti. Medju njima su i Marijana Batinic i Petra Nizetic tv voditeljice.
Foto : Jakov Prkic / CROPIX
CROPIX
Marijana i Petra diplomirale su na Pravnom fakultetu u Splitu

Voditeljica Marijana Batinić na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj zagrljena pozira s Petrom te napisala: 'Ala, opet ove dvi. Btw. Uskoro slavimo srebrni pir prijateljstva".

U 25 godina poznanstva 39-godišnja Marijana i vršnjakinja joj Petra prošle su mnogo, od školskih klupa preko studiranja na Pravnom fakultetu u Splitu pa do vođenja superpopularne emisije 'Po Ure torture' koju mnogi njihovi fanovi i danas smatraju najzabavnijom domaćom emisijom emitiranoj na hrvatskoj televiziji.

split,230804
petra nizetic i marijana batinic voditeljice tv emisije trikvartaca
snimio:jakov prkic
-rev-
Marijana i Petra za vrijeme snmanja 'Po ure torture'

Kako kruna njihovog prijateljstva ističe se titula vjenčane kume, koju obje s ponosom nose. Naime, Petra je Marijani bila kuma na vjenčanju za njezinog Mateja Pašalića, dok je Marijana u istu ulogu uskočila na Petrinom vjenčanju za Franu Mastelića.

Kad se Petra preselila u Kaliforniju, život ih je nakratko razdvojio pa svaki zajednički trenutak u Hrvatskoj cijene još više.

Hoće li simpatične najbolje prijateljice povodom proslave srebrnog pira prijateljstva iznenaditi fanove nekim novim projektom, vidjet ćemo!

Zagreb, 080313.
Kafic Ritam grada, Gajeva ulica.
Nova kampanja Karlovackog piva pod nazivom
CROPIX

Čitajte i...

Dečko Natali Dizdar pravi je kavalir: Pogledajte kako zaljubljen par uživa u Francuskoj

Tajni život slavnih lica: Maja, Zlata i Doris potpuno su nam se ogolile u intimnom intervjuu

U Splitu su se otkrivale obiteljske tajne: Tko je blizak sa svekrvom, kome sinovi odaju ljubavne jade?

Linker
05. travanj 2024 23:22