screen shot
PRIČE ZA LAKU NOĆ

Poznati glazbenik okrenuo novu stranicu u životu: 'Priče sam odlučio snimiti da svi u njima možemo uživati'

Udobno se smjestite: bajke za laku noć vam priča Damir Martinović Mrle, a prvu priču pogledajte na portalu Gloria.hr!

Veseli i šareni audio-vizualni projekt "Kišni razdraganci’" Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrleta, u kojem im se pridružio i dječji zbor KAP iz Rijeke, posljednjih se mjeseci uvukao pod kožu mališanima, ali i svim onim velikim mališanima. Album s deset pjesama praćen istoimenom slikovnicom na 32 strane o Kišnim razdragancima koje je vizualno oživjela autorica slikovnice Lana Letović Perin, nedavno je dobio i nominaciju za Porin u kategoriji najboljeg dječjeg albuma, a ova vesela putujuća družina s proljećem vam iz svog kreativnog studija donosi serijal od 23 priče za laku noć.

"Priče sam smišljao na licu mjesta i potom ih odmah zaboravio, pa sam ih zato odlučio snimiti da svi u njima možemo uživati."

Kako su nastale, ispričao nam je kišni razdrganac Mrle koji će vam po jednu priču ispričati svake srijede.

"Ivanka je našu kćer Evu upisala u knjižnicu odmah, nedugo nakon rođenja. Pročitali smo i prelistali sve moguće slikovnice i knjižice, a nakon što smo sve iscrpili Eva nije mogla zaspati bez nove priče, pa sam preuzeo ulogu pričača priča. Eva me zvala da joj pričam "ONE PRIČE". Bile su drugačije od onih u slikovnicama, a ja sam ih izmišljao na licu mjesta i potom ih odmah zaboravio, pa sam se zato odlučio snimiti ih da svi u njima možemo uživati,", rekao je Damir Martinović Mrle.

Vesela družina Kišnih razdraganaca i njihov putujući tulum obišli su mališane od Rijeke, Zagreba pa sve do Dubrovnika, za Božić su nam kroz video ‘’Teška slova’’ pomogli izgovoriti najteže slovo ‘’LJ kao ljubav’’, a uz Kišne razdragance – odsad će biti i lakše zaspati!

Osim Ivanke i Mrleta, u Kišnim razdragancima sudjelovale su i njihove kćeri: Roza i Kata pjevale su ‘Njama Njam’, a Eva se uključila i u pisanje pjesama – napisala je priču o Balonu, a pomogla je i oko lika Čiče Miče, gospodina koji se pojavljuje na kraju baš svake priče. Pratite i dalje vesele Kišne razdragance jer s njima ćete naučiti baš sve o onim najbitnijim stvarima – ljubavi, prijateljstvu i nikako manje važnom pikniku i toploj dekici!

Linker
19. travanj 2024 01:52