Getty Images for City Harvest
Tek su dvije godine u braku

Poznati miljenik žena s 34 godine mlađom suprugom u potpunoj tajnosti dobio i drugo dijete

Bebica je stigla devet mjeseci nakon rođenja sina Alexandra, a obitelj se trenutno za prinovu brine na ranču u Pound Ridgeu, nedaleko od New Yorka u izolaciji...

Nakon što je u veljači prošle godine dobio sina Alexandra, Richard Gere (70) je proširio obitelj. Njegova supruga Alejandra Silva (37) nedavno je u tajnosti rodila sina, čije ime još nisu otkrili, piše Hello Magazine. Drugo je to njihovo zajedničko dijete u samo dvije godine braka.

Alejandra je španjolska publicistica i politička aktivistica, inače kći biznismena i bivšeg potpredsjednika španjolskog nogometnog kluba Real Madrida Ignacija Silve. Glumac je upoznao novinarku dok se razvodila od supruga, geologa Govinda Friedlanda (45), sina američkog rudarskog magnata Roberta Friendlanda. Iz te veze Silva već ima sina Alberta.

NEW YORK, NEW YORK - MAY 03: Alejandra Silva and Richard Gere attend the
Getty Images for Tribeca Film Fe

Glumac, koji je žene širom svijeta oduševio ulogama u romantičnim filmovima kao što su 'Oficir i džentlmen' i 'Zgodna žena', već je dva puta bio u braku, s Cindy Crawford od 1991. do 1995. godine te s Carey Lowell od 2002. do 2016. godine, a za treću suprugu odabrao je 34 godine mlađu PR stručnjakinju i čini se kako mu s njom u vezi sve ide glatko.

"Richard je moj heroj iz stvarnog života. Bila sam izgubljena, nisam vidjela svjetlo. Kad sam ga upoznala, moj je život dobio smisao", izjavila je zaljubljena Alejandra 2016. za magazin Hola.



ČITAJTE I:

Richard Gere i 35 godina mlađa supruga na idiličnom odmoru prvi put pokazali svog sinčića

Richard Gere progovorio o 33 godine mlađoj supruzi: 'Ja sam najsretniji muškarac na svijetu'

Domaći pjevač imao je 52, a ona 18! Bruno Šimleša otkriva što se krije iza šokantnih razlika u godinama slavnih parova

Linker
25. travanj 2024 15:18