Tomislav Krišto / CROPIX
emotivna objava

SJEĆANJE NA VOLJENU MAJKU Janko Popović - Volarić objavio fotografiju i sve raznježio

Glumac Janko Popović - Volarić prisjetio se tinejdžerskih dana i na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira s majkom Gordanom Popović-Vujičić. Glumac kojeg gledamo u seriji ‘Kud puklo da puklo’ na Novoj TV htio je naglasiti da je oduvijek bio 'sretno dijete'.

Protagonist brojnih filmova i serija glumac Janko Popović - Volarić objavio je fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira s majkom koja je u rujnu 2017. godine izgubila bitku s teškom bolešću. 'Teško mi je i prerano o tome pričati', rekao je kratko za časopis Gloria na tu temu.

Možda je 2020. za većinu ljudi bila teška i naporna, ali Janku je sve lakše otkako je našao ljubav. U siječnju je Janko priznao da je Petra osvojila njegovo srce. Uz fitness trenericu Petre Švađumović počeo je osvajati i planinarske vrhove, a češće uživa u prirodi i treningu.

Mnogi su njegovi prijatelji bili oduševljeni fotografijom i njegovom gustom dugom kosom. 'Ja gledam koja je to cura, a onda tek vidim čija je objava’', 'Ooo pa to je mali Janko', 'Kao curica', 'Lijepa fotka', pisali su mu pratitelji u komentarima.

Glumac serije "Tko te šiša" priznao nam je u Speed Dateu da je u sedmom nebu. Inače, Janko ima 20-godišnjeg sina Davida kojeg je dobio sa samo 18 godina, a rekao je da bio jednog dana opet volio postati otac."Apsolutno. Bilo bi čudno imati djecu s tako velikom razlikom u godinama, ali vjerujem da će se to kad-tad dogoditi."

Promo
Janko Popović Volarić sa sinom

Čitajte i:

Speed date s Jankom Popovićem Volarićem koji je na sedmom nebu: 'Jesam, zaljubljen sam'

Nova ljubav već ga je izmorila: Janko Popović Volarić zbog djevojke osvaja najviše vrhove

U novu godinu s novom djevojkom! Nakon propalog braka i kratkih veza, Janko Popović Volarić ponovno ljubi

Linker
20. travanj 2024 16:56