Janko Popović Volarić sa sinom
 Promo
dobar odnos oca i sina

Tako naočiti! Janko Popović Volarić u izlasku sa sinom koji ga je debelo prerastao

Na zagrebačku premijeru filma 'Mali' omiljeni je domaći glumac Janko Popović Volarić (38) poveo i svog 20-godišnjeg sina Davida na kojeg je, rekao je u nekoliko navrata u razgovoru za Gloriju, iznimno ponosan.

Svega 18 godine razlike je između glumca Janka Popovića Volarića i njegova sina Davida i ne čudi što su bliski i što ih se često može vidjeti udvoje u zagrebačkim izlascima. Ovaj put pojavili su se na premijeri novog filma 'Mali' redatelja Antonija Nuića održanoj u zagrebačkom kinu Europa, naočiti i dobro raspoloženi.

Krajem prošle godine Janko se na društvenim mrežama pohvalio da su neizmjerno uživali na koncertu Damira Urbana u Tvornici kulture. 'Sin me već debelo prerastao, pa je bilo i vrijeme da odemo zajedno na Urbana. Od petnaeste sam redovno na njihovim koncertima, a David je noćas uspješno zaražen. Urban&4 su svaki put sve bolji i bolji!', napisao je tada Janko pokraj zajedničke fotografije objavljene na Instagramu.

'Rano roditeljstvo ti prereže mladost i ono što ona prirodno nosi sa sobom, ali, s druge strane, nemjerljivo je ono što dobiješ zauzvrat. S jedne strane, sumanuto je u toj dobi imati dijete, ali opet, moj stari je, primjerice, u savršeno normalnim godinama dobio mene pa je bio očajan otac. Nikako nisam htio Davidu priuštiti svoje iskustvo. Ne kažem da sam se savršeno snašao, ali doista sam se trudio. Viđamo se koliko god možemo, što s obzirom na moj posao nikako nije koliko bismo htjeli, ali vrlo smo bliski. Prilično smo razvili taj odnos jedan na jedan, koji je i prijateljski, ali predstavljam mu i autoritet', ispričao je svojedobno glumac za magazin Gloria.

Promo
Janko Popović Volarić sa sinom

Rene Bitorajac film 'Mali' došao je pogledati sa suprugom:

Promo
Rene Bitorajac sa suprugom Anom

Na premijeru je došla i ekipa filma u kojem su istaknute uloge imali: Franjo Dijak, Rakan Rushaidat, Bojan Navojec i Hrvoje Kečkeš i u ulozi Malog – Vito Dijak.

Promo

Linker
23. travanj 2024 07:04