Biljana Blivajs / Hanza media
Sarajevska veza

Tara Thaller potvrdila da je zaljubljena: U vezi sam s Farisom!

Mlada glumica Tara Thaller potvrdila je samo za Gloria.hr da je u vezi sa sarajevskim kolegom s Akademije.

Jedna od najperspektivnijih mladih hrvatskih glumica ljubi svog sarajevskog kolegu. Tara Thaller (22) potvrdila je samo za nas da je u vezi s kolegom s Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu - Farisom Pinjom (22). Glumica, koju su mnogi zapamtili po odličnom nastupu u showu "Zvijezde pjevaju" i ulozi u seriji "Uspjeh", je lani upisala sarajevsku Akademiju, i tamo upoznala i svoju novu ljubav.

"Mogu potvrditi vezu s Farisom, ali ne bih sad otkrivala detalje", kratko nam je kazala Tara za koju je ovo prva veza poznata javnosti. Glumica se proslavila zbog uloge u seriji "Uspjeh" HBO-a, pojavila se u serijama "Čuvar dvorca" i "Pogrešan čovjek", a šira publika upoznala ju je u HRT-ovom showu "Zvijezde pjevaju". Publika se tada oduševila njezinim pjevačkim sposobnostima, a mnoge je intrigirao i njezin odnos s mentorom Dinom Jelusićem. Njihov odnos ostao je ipak u okvirima prijateljstva, a Tari je ljubavnu sreću donio fakultet.

--> Kemija Dine i Tare ne može se sakriti: Upoznali su se u čudnim okolnostima, a onda postali nerazdvojni

S Farisom je pozirala pored jezera u Fužinama, a na njoj je budući glumac ljubi u čelo. 22-godišnji student glume i glazbenik osvojio je simpatije javnosti kada se prije pet godina pojavio u regionalnom talent showu "X Factor Adria+". Mentor mu je bio Tonči Huljić koji ga je tada svrstao u grupu "9 Control". Faris obožava svirati i glumiti pa mu je najdraže kada mu se pruži prilika da u formi mjuzikla objedini te svoje dvije strasti.

Prije nekoliko mjeseci objavio je svoj singl "Za nju" kojim je najavio i album, a podrška na glazbenom putu mu je i slavni autor pjesama i frontmen benda Letu Štuke, Dino Šaran. Najveća podrška mu je, jasno, naša uspješna i mlada glumica.

Zagreb, 010918.
Poznati na svecanoj premijeri televizijske serije RTL-a Pogresan covjek u Kaptol Boutique Cinema.
Na fotografiji: Tara Thaller.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / Hanza media

Linker
13. travanj 2024 10:49