RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Sjećanje na sina

Traumatično iskustvo slavne voditeljice na porodu: 'Rekli su mi da nema otkucaja, vrištala sam'

Amanda Holden se sa suzama u očima prisjetila tog kobnog dana kada je na svijet donijela mrtvorođenče, a od šoka ga nije imala snage primiti u naručje.

Britanska televizijska voditeljica, pjevačica i autorica Amanda Holden, koju znamo kao dio žirija iz showa Britain's Got Talent, hrabro je progovorila o traumatičnom iskustvu koje je doživjela prije devet godina. Inače majka 14-godišnje Lexi i osmogodišnje Hollie, bila je potpuno slomljena nakon što je 2011. njezin mališan, sin Theo preminuo dok je još bio u njezinoj u maternici.

U emisiji BBC-a 'Dear NHS Superstars', Amanda je, zadržavajući suze, ispričala kako joj se svijet srušio u trenutku kada su joj liječnici rekli da ne čuju otkucaje srca još nerođene bebe.

"Probudila sam se i bilo mi je čudno kako nisam osjetila niti jedan njegov udarac tijekom noći jer je inače prilično aktivan. Pokušala sam napraviti sve što su mi ranije savjetovali, ali nije se micao. No, nisam paničarila", prisjetila se Amanda koja je tad otišla u bolnicu.

July 23rd, 2020 - Saint Tropez

Amanda Holden Chris Hughes arriving at Club 55

****** BYLINE MUST READ : © Spread Pictures ******

****** No Web Usage before agreement ******

******Please hide the children's faces prior to the publication******

****** Stricly No Mobile Phone Application or Apps use without our Prior Agreement ******

Enquiries at photo@spreadpictures.com,Image: 546608357, License: Rights-managed, Restrictions: WORLDWIDE, Model Release: no, Credit line: MCC / Spread Pictures / Profimedia
MCC / Spread Pictures / Profimedia
Amanda sa suprugom Chrisom Hughes i kćerima.

"Jedna od liječnica rekla je drugoj da provjeri što se događa jer ne čuje otkucaje. Tada sam začula neko čudno vrištanje. Nisam bila ni svjesna da to ja vrištim. Bizarno. Nisam se mogla kontrolirati, mislila sam da neka druga osoba stvara buku", nastavila je Amanda. "Svi oko mene su me držali i tješili. U potpunosti sam zaboravila da ću ipak morati roditi to dijete."

Nije ga imala snage primiti

Ipak, vrijeme se nije smjelo gubiti pa je Amanda rodila carskim rezom, no nije smogla snage oprostiti se s njim. "Stalno sam ponavljala 'Ne, ne mogu držati mrtvo dijete'. Bila sam potpuno prestravljena. Točno prije nego smo ga izvukli van, moj suprug Chris je izašao iz rađaone jer nije mogao to podnijeti. Tada su ga zamotali i još jednom me pitali da ga pogledam. Sjećam se da je imao guste obrve kao i moje kćeri", opisala je Amanda najteže trenutke u svom životu.

Kako bi očuvala uspomenu na sina, Amanda je dobila otiske njegovih stopala, pramen kose i dekicu u koju su ga zamotali. Također, osnovala je humanitarni fond "Theo's Hope" za potporu svim majkama koje su proživjele isto. "Želimo prikupiti novac za sve žene kojima treba potpora i razgovor sa stručnjakom. To je apsolutno najvažnije", poručila je voditeljica.

Čitajte i:

Slavna supruga slomljena je nakon prekida trudnoće: 'Zaista bih voljela imati šestero djece'

Prati ih tragedija za tragedijom: Glumac iz hit serije 90-ih i njegova supruga izgubili još jedno dijete

Tragedija slavnog para: 'Prošli smo najgoru noćnu moru koju obitelj može iskusiti'

Velika tragedija u životu slavne pjevačice: 'Potpuno sam šokirana, srce mi je slomljeno'

Linker
19. travanj 2024 19:51