Enrique Iglesias i Anna Kournikova
 - / Backgrid USA / Profimedia
Još jedna žrtva

Tuga u obitelji latinoameričkog pjevača: Koronavirus uzeo mu jednu od najvažnijih osoba u životu

Enrique Iglesias prije dva mjeseca bio je izvan sebe od sreće zbog dolaska trećeg djeteta, ali sada proživljava najteže trenutke. Zbog globalne pandemije izgubio je očuha uz kojeg je bio jako vezan.

Glazbenik Enrique Iglesias trenutno uz cijeli ovaj kaos proživljava najteže trenutke u životu. Njegov očuh Carlos Falcó preminuo je u 83. godini od posljedica koronavirusa. U bolnicu je stigao prošle nedjelje, ali je podlegao virusu jer je spadao u rizičnu skupinu.

Latinoamerički pjevač od voljenog se očuha oprostio na svom Instagram profilu, gdje mu je posvetio nekoliko emotivnih rečenica uz fotografiju iz djetinjstva na kojoj je s Carlosom i svojom majkom Isabelom Preysler.

"Prolazimo kroz teško razdoblje, a ova kriza pogodila je mnoge, uključujući i moju obitelj. Ostanimo doma, čuvajmo sebe i svoje voljene. Šaljem vam puno ljubavi i snage i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti. Razvedrite se", napisao je Iglesias koji vrijeme u samoizolaciji provodi sa suprugom, tenisačicom Anom Kournikovom i kćeri Meri koju su dobili krajem prvog mjeseca.

Bio je jako vezan uz očuha

Iglesiasova majka se udala za Falca kada je Enrique imao pet godina, a u braku su bili svega pet godina. Falco je uvelike utjecao na njegov život pa je za pjevača ovo zaista veliki gubitak. Njegova polusestra Tamara zahvalila se svima za podršku:

"Posebno se želim zahvaliti liječnicima i medicinskom osoblju što su brinuli za našeg oca od trenutka kad je stigao u bolnicu do njegov smrti. Naš otac bio je nevjerojatna osoba koja je jako voljela svoju zemlju. Zauvijek će živjeti u našim uspomenama" napisala je Tamara.

Justin Campbell / Buzzfoto / Profimedia

Privatno je pjevač u zadnje vrijeme imao puno razloga za sreću. Kako je poznato, do zadnjeg je trenutka držao u tajnosti supruginu trudnoću. Svega par dana nakon što je otkriveno da je nekadašnja tenisačica trudna, objavljena je i vijest da je Anna na svijet donijela curicu.

Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 498580199, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Krajem siječnja pjevač je dobio treće dijete - kćerkicu.

Vijest o prinovi Iglesias je objavio putem Twittera, napisavši 'Moje sunce'. Uz nju, par još ima dvogodišnje blizance Lucy i Nicholasa.


Čitajte i:

Linker
24. travanj 2024 01:09