Srdjan Vrancic / CROPIX
Morske radosti

Uživanje može krenuti: Počelo je burno, ali ništa neće omesti glumicu da se potpuno opusti s obitelji

Na odmoru s djecom nikada nije dosadno, uvjerila se u to i Marijana Mikulić, koja je prvog dana na moru već upoznala prostorije Hitne službe, no kako je objasnila, te male nezgode neće ih spriječiti da se opuste.

Glumica i majka trojice sinova, Marijana Mikulić često s pratiteljima dijeli zgode i nezgode iz užurbane svakodnevice. Tako je prije samo nekoliko dana otkrila kako im je dugo priželjkivani obiteljski odmor poremećen već prvog dana dolaska na more.

Iako su tog prvog dana završili i na hitnoj, a glumici su pokušali hakirati profil dva puta - te prvotne komplikacije uspješno su prevladali i sada zasluženo uživaju na moru.

"Svakakve prepreke su nam pokušale stati na put bezbrižnom odmoru, i uspjele su, unijeti nešto brige i narušiti potpuni relax. Ali ništa više od toga. Mi smo odlučili da ćemo uživati i opustiti se maksimalno koliko je to moguće. Meduza eat our dust", napisala je Mare uz fotografiju na kojoj ona i suprug poziraju s troje djece u gradu Korčuli.

Nevolje već prvog dana

Marijana je u braku s Josipom Mikulićem dobila tri sina - Ivana, Andriju i najmlađeg Jakova kojeg je rodila u listopadu 2018.

Kad su stigli na more u Zagrebu je bila poplava zbog obilnih kiša, a njih je snašla nešto drugačija nevolja. "Prvi dan na moru, dijete mi je opekla meduza po licu. U plitkoj vodi. Injekcija kortikosteroida na hitnoj, sirup, otečena usna i obraz, ožiljci, opekline preko pola obraza.. beba koja danas, naravno, ne želi zaspati, dva pokušaja hakiranja mog Insta profila, slažem octene obloge i kuham ručak, a ova terasa čeka da netko na njoj uživa u pogledu.. Zažmirite na mene, gledajte more..", kazala je glumica i dodala kako fotografije opečenog sina, koje je snimala za pedijatra, nisu za javnost.

Srećom za ovu simpatičnu obitelj, nezgoda s meduzom nije ostavila trajne posljedice pa svi zajedno mogu uživati u morskim radostima.

Pročitajte i:

Domaća glumica u vapaju: 'Dijete mi je završilo u bolnici, beba ne želi zaspati, profil su mi hakirali'

Marijana Mikulić u problemu: 'Djeca su mi tamo, a i mi smo planirali na godišnji, u blagom sam šoku'

Novom izazovu odazvale se mnoge poznate dame! Severina poručila: 'Žene, ne dajmo da nas farbaju'

EKSKLUZIVNO Treći sin stigao je ekspresno: 'Jakov je napokon s nama'

Linker
19. travanj 2024 15:16