PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
život na visokoj nozi

Zavirite u baš svaki kutak glamuroznog doma Kendall Jenner i doznajte u čemu su joj pomogle sestre

24-godišnja manekenka godinu je dana uređivala kuću, a najdragocjenije savjete dale su joj mama i slavne sestre, koje su, kako kaže, apsolutni stručnjaci za pragmatičnost i funkcionalnost.

Veliki bazen, zlatna kada, drvo limuna i raskošna garderoba - sve su to komadići raja u kojem manekenka Kendall Jenner svakodnevno uživa u svojoj raskošnoj kući u Los Angelesu.

Tamnokosa ljepotica koja već nekoliko godina uživa u tituli najplaćenijeg modela svijeta, snimila je rujansku naslovnicu časopisa "Architectural Digest" te za istoimeni portal snimila video putem kojeg fanovi mogu zaviriti u svaki kutak njezina doma.

Slavne sestre i mama bile su od velike pomoći

24-godišnja manekenka kuću je kupila prije godinu i pol dana te ju je renovirala punih godinu dana, a uz stručne savjetnike od pomoći su joj bile sestre Kim, Khloe i Kourtney te mama Chris.

One su joj pomogle sa savjetima o funkcionalnosti i praktičnosti, pogotovo kad su na red stile organizacija kuhinje i kupaonice.

Kendall posebno obožava garderobu u kojoj se nalaze brojni dizajnerski komadi, od haljina pa do cipela i torbica, a koju zove 'soba Hannah Montane'. "Ondje uvijek vlada blagi nered", otkrila je.

"Volim kuće koje imaju osobnost. Odmah me privukla španjolska, ladanjska vibra. U mom životu je toliko kaosa i putovanja, da mi je trebao dom koji će predstavljati smireno mjesto na kojem se mogu isključiti i opustiti", objasnila je Kendall.

Što radi kad se opušta?

Kendall obožava slikati u svom studiju, a za razliku od majke Kris koja obožava priređivati velike zabave, preferira intimna druženja uz dobru glazbu, svijeće i gledanje košarkaške utakmice ili reality showa "The Bachelor".

Uživajte u turneji po predivno uređenom domu Kendall Jenner!

Čitajte i...

Zavirite u luksuzno zdanje! Jon Bon Jovi se počastio čarobnom vilom vrijednom 43 milijuna dolara

Luksuz dostojan Oskara: Zavirite u stan Susan Sarandon, a imate li milijune viška možete ga i kupiti

Zavirite u luksuzan njujorški stan Jennifer Lopez

Agent nekretninama otkrio tko prodaje svoj dom u Hollywoodu: Ta kuća kao da je ukleta...

Linker
17. travanj 2024 23:03