BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
stigla je sreća

Zvijezda serije 'Glee' postala je majka i pršti od sreće: Ljubav joj je došla kad se najmanje nadala

Poznatoj glumici 20. kolovoza je stigla prinova u obitelj. Lea Michele na svijet je donijela dječaka, koji joj je donio veliku sreću nakon teškog životnog perioda koji je prethodio njezinom upoznavanju sa poduzetnikom Zandyjem Reichom.

Glumica Lea Michele, najpoznatija po ulozi u TV seriji "Glee", sa suprugom Zandyjem Reichom je van sebe od sreće. Postali su roditelji dječaka Evera Lea.

Par se počeo viđati 2017., nakon što ga je upoznala na vjenčanju najboljih prijatelja, gdje su zajedno sjedili za istim stolom. Iako su se prije toga poznavali, "kliknuli" upravo na tom vjenčanju. Glumica je prije četiri mjeseca objavila trudnoću fotografijom na Instagramu, na kojoj je pokazala trudnički trbuščić i iznenadila obožavatelje. Sve informacije o trudnoći držali su u užem krugu prijatelja i obitelji.

Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity Social Network Photos!


*

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 553442577, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Sjećanje na blažene dane...

Dio razloga za odluku da dugo čuva trudnoću za sebe vjerojatno leži i u činjenici da za Leu to nije bilo baš lako postići.

Inače, Lea godinama boluje od policističkih jajnika. Od tinejdžerskih godina je zbog tog stanja na terapiji, a kada je prije par godina odlučila napraviti pauzu i prestati s lijekovima, a sve nuspojave policističnih jajnika su se vratile - loša koža, kilogrami, hormonalna neravnoteža... Nakon što se uhvatila u koštac sa zdravstvenim problemima, Lea Michele uspjela je ostati trudna, sve nakon što se početkom prošle godine udala.

Naime, Zandy i Lea vjenčali su se u ožujku 2019. godine u Sjevernoj Kaliforniji. Na svadbi je bilo više od 200 uzvanika - članova obitelji i prijatelja para.

Prije negoli je pronašla životnu sreću, Lea je prolazila kroz jako težak period kada je izgubila zaručnika koji se predozirao prije sedam godina. Prijatelji i kolege tada su bili uz nju, a sada su tu tijekom najsretnijih dana u njezinom životu.

Čitajte i:

Glumica koju su svi voljeli zapravo je zlostavljačica iz pakla: 'Govorila je da je kraljica seta'

Romansa kao iz bajke: Zaljubili se na svadbi prijatelja, vjenčali nakon tri godine veze, a sad će dobiti i bebu

Zaljubili su se na svadbi prijatelja, a za vikend su imali svoju: Lea je imala hit vjenčanicu!

Linker
16. travanj 2024 09:15