Sahiti i Diallo

 CROPIX, SN
KRŠENJE DISCIPLINE

Evo zašto je Hajdukov dvojac ‘odletio‘ na tribinu. Trener takve stvari jednostavno ne tolerira

Nakon što im je poslana jasna poruka, u utorak će Sahiti i Diallo ponovno biti na treningu
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 06. svibanj 2024. 17:45

Puno je špekulacija oko statusa Sahitija i Dialla, dvojice igrača koji su prošle nedjelje dvoboj s Varaždinom zbog klupske kazne odgledali s tribina. Trener Jure Ivanković je objasnio što se dogodilo.

- Postavljamo standarde discipline, a Sahiti i Diallo su izletjeli iz tračnica - rekao je Ivanković.

Trener je uz to dodao kako se obojica od utorka vraćaju u momčadski trening. Vratili bi se i dan ranije da nije ponedjeljak slobodan nakon nedjeljnog dvoboja. Ali ostalo je pitanje što su uradili Sahiti i Diallo.

Da ne bi bilo "rekla kazala", treba objasniti njihov "krimen". Prvo i najvažnije, nisu se međusobno "počupali". Nije došlo do fizičkog kontakta, dapače, Sahiti i Diallo dva su odvojena slučaja nediscipline. Sahiti je izašao s treninga nakon što je dobio udarac u jednom dvoboju sa suigračem. Sjeo je sa strane, nije se javio treneru već se uputio prema svlačionici. Ivanković je odlučio da takvo ponašanje neće trpjeti, pa je izbacio Sahitija iz momčadi zbog samostalnog napuštanja treninga.

Diallo je problem napravio prilikom zamjene u susretu kontra Rudeša. Nije trener bio zadovoljan njegovom reakcijom, odbio je pružiti ruku Ivankovića u trenutku kada je napuštao travnjak. Zato je i Diallo preselio na tribine.

Od utorka vraćaju se obojica na trening, a pritom treba imati na umu da Sahiti u finiš sezone ulazi s dva žuta kartona i prijeti mu utakmica neigranja. Jasno, ako dobije priliku zaigrati u Puli.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 18:09