Pjevačica i model Carla Bruni

 CHRISTOPHE SIMON AFP
77. FESTIVAL U CANNESU

Pjevačica i supruga bivšeg francuskog predsjednika zablistala na crvenom tepihu

Pjevačica i model Carla Bruni-Sarkozy u na Filmskom festivalu u Cannesu nije željela propustiti premijeru filma "Emilia Perez" sa Selenom Gomez u glavnoj ulozi.

Pjevačica i model Carla Bruni-Sarkozy u na Filmskom festivalu u Cannesu nije željela propustiti premijeru filma "Emilia Perez" sa Selenom Gomez u glavnoj ulozi.

Po svim očekivanjima trebala je to biti velika večer američke glumice Selene Gomez, čiji je film "Emilia Perez", priča o snažnoj ženi koja se uspijeva izboriti unutar sustava koji joj nije naklonjen, ovog vikenda doživio svoju premijeru na 77. Filmskom festivalu u Cannesu. Glavna zvijezda Selena Gomez je na crveni tepih stigla u društvu filmske ekipe i zasjala u superelegantnoj crno-bijeloj Saint Laurentovoj večernjoj haljini otkrivenih ramena i Bvlgarijevom dijamantnom nakitu kojim je naglasila svoju ljepotu i eleganciju kreacije.

image

Selena Gomez

SAMEER AL-DOUMY AFP
image

Selena Gomez u kreaciji Sainta Laurenta

CHRISTOPHE SIMON AFP
image

Selena Gomez obožava dijamantni nakit

SAMEER AL-DOUMY AFP

No, tada se na crvenom tepihu u društvu kanskog gradonačelnika Davida Lisnarda ispred Festivalske palače pojavila ona! Francuska pjevačica, model i glumica Carla Bruni-Sarkozy, bivša prva dama Francuske u predsjedničkom mandatu svog supruga Nicolasa Sarkozyja, pred okupljene fotoreportere stigla je u dugoj dekoltiranoj metalik haljini bez naramenica, sa Chopardovim dijamantnim nakitom i ukrala svu pažnju. Svojom zrelom ljepotom 56-godišnja Carla Bruni još je jednom dokazala da posjeduje istančan i nepogrešiv smisao za modu i stil, pa nakon njezinog izlaska više ništa nije bilo isto.

image

Carla Bruni u prosincu će proslaviti 57. rođendan

LOIC VENANCE AFP
image

Carla Bruni

SAMEER AL-DOUMY AFP

Carla Bruni je u Cannes stigla sama, bez supruga Nicolasa Sarkozyja s kojim je u braku od 2008. Upoznali su se potkraj 2007. godine na spoju na slijepo, a vjenčali - jedanaest tjedana kasnije.

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Nikad nisam mislila da mi se nešto takvo može dogoditi u četrdestima. No, život je nepredvidiv i piše nevjerojatne priče, a Nicolasova i moja je sigurno jedna od njih. To je ludo i presretna sam da se sve tako odigralo", ispričala je Carla Bruni u intervjuu koji je s njom svojedobno vodila Naomi Campbell.

image

Zvijezde večeri bile su Carla Bruni, Eva Green, Salma Hayek, Justine Triet i Selena Gomez

SAMEER AL-DOUMY AFP
image

Carla Bruni je u Cannes stigla bez supruga Nicolasa Sarkozyja

VALERY HACHE AFP

U braku s Nicolasom Sarkozyjem podiže kćer Giuliju, koja će u listopadu proslaviti 13. rođendan, a odraslog sina 22-godišnjeg Aureliena Enthovena, dobila je u vezi s francuskim profesorom filozofije Raphaelom Enthovenom. Upoznala ga je jer se neko vrijeme intenzivno družila s Raphaelovim ocem, novinarom Jean-Paulom Enthovenom, pa su se francuski mediji u to doba raspisali da je iz očevog uskočila u sinov zagrljaj, ali je Carla Bruni sve to demantirala i vezu s Raphaelovim ocem opisala kao prijateljsku i platonsku.

image

Carla Bruni odiše zrelom ljepotom

LOIC VENANCE AFP

Kako god, Carlu Bruni od rane mladosti prati glas fatalne zavodnice, za kojom su ludovali rokeri Eric Clapton i Mick Jagger, te bivši francuski premijer Laurent Fabius.

image

Glumci Selena Gomez, Edgar Ramirez i Zoe Saldana

LOIC VENANCE AFP
image

Bila je to velika večer Selene Gomez

LOIC VENANCE AFP
image

Članovi ekipe pridružili su se Seleni Gomez na crvenom tepihu

LOIC VENANCE AFP
image

Poljubac s francuskom ministricom kulture Rachidom Dati

ANTONIN THUILLIER AFP
Linker
19. svibanj 2024 11:41