Screenshot
JUNAK DANA

VIDEO: Španjolski boksač u kinu prebio tipa koji je zlostavljao ženu. Sad mu prijeti kraj karijere?

‘Volio bih da svaka žena koja je pretrpjela zlostavljanje ima boksača poput Barrula uz sebe‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 07. svibanj 2024. 22:38

Boksač Antonio Barrul postao je junak u Španjolskoj. On je usred kina u koji je došao s obitelji pogledati film zaustavio zlostavljača koji je pred očima desetaka svjedoka napao svoju ženu. Barul je u razgovoru za Radio Marca kazao kako je protiv nasilja, ali da je morao djelovati.

- Muškarac je tijekom filma bio vrlo agresivan, zgrabio je ženu za vrat i počeo vikati na nju. Udario je i djevojku koja je sjedila u blizini - prepričao je boksač incident.

Ta je scena izazvala užas među gledateljima, među kojima su bili i Barrulova supruga i djeca, što ga je natjeralo da pokuša riješiti problem bez sukoba.

SNIMKU OKRŠAJA POGLEDAJTE OVDJE

- Žena i djeca su bili uplakani i nasmrt prestrašeni, pa sam odlučio ustati i zamoliti nekoga iz osiguranja da intervenira, ali nitko nije došao - kaže Barull i dodaje kako ga je tada nepoznati muškarac počeo vrijeđati i prijetiti mu.

- Mogu tolerirati da me vrijeđa ili ne poštuje, ali kad sam se okrenuo i vidio da mi djeca i dalje plaču, imao sam impuls sići i učiniti ono što sam učinio..

Dodao je kako "nije ponosan na ono što se dogodilo", pogotovo jer se sve odvijalo pred velikim brojem djece.

- Ali savjest mi je čista jer je "najveću grešku napravio zlostavljač" - rekao je Barrul.

Špekuliralo se kako bi incident mogao za posljedicu imati da mu oduzmu licencu profesionalnog boksača, ali Španjolski boksački savez stao je iza Barrula.

- Podržavamo ga 100 posto, volio bih da svaka žena koja je pretrpjela zlostavljanje ima boksača poput Barrula uz sebe - rekao je predsjednik Boksačke federacije Arantxa Lorenzo.

Linker
07. svibanj 2024 22:38