KONCEPT

ALFA ORAZIO SATTA Koncept za napad na Mercedes CLS

Dizajnerski studio MP Car Design pokazao je vlastitu studiju buduće Alfine ammiraglije

Alfa Romeo trenutno nema ni jedan sedan u programu još od gašenja proizvodnje modela 159, a nema ni službenih najava o mogućoj proizvodnji i izgledu buduće Cuore sportivo limuzine. No to ne znači da nezavisni dizajneri ne mogu dati mašti na volju pa kreirati novu ammiragliju prema vlastitim zamislima.

Kako bi mogla izgledati buduća Alfina sportska limuzina svoj prijedlog ima talijanski dizajner Marco Procaccini iz studija MP Car Design koji je još u rujnu pokazao svoj koncept Alfa Romeo Orazio Satta, a sada ga je dodatno doradio u detaljima. Fotografije i video animacije pokazuju skladno dizajniran koncept koji je usredotočen na detalje prednjeg i stražnjeg kraja koji su izvedeni oštro i dinamično baš kako i pristaje jednoj Alfi.

Korišteni su i detalji sa studije Giuseppe Merosi sports coupe i Pininfarininog koncepta 2uettottanta, reinkarnacije legendarnog Alfa Romeo Spidera. Prema Procaccinijevoj zamisli Orazio Satta imala bi stražnji pogon, a konkurirala bi ponajprije coupe limuzinama poput BMW-a serije 6 Gran Coupe ili Mercedesa CLS.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 01:45