AKTUALNO

CITROËN C4 CACTUS USPJEŠNO odgovorio na pitanja današnjice

Pobjednik najluđe test vožnje je Dino Halavuk iz Osijeka

Citroën je organizirao dosad neviđen test pod nazivom C4 Cactus Drive Live s novim crossoverom C4 Cactus koji odgovara na pitanja današnjice i tako omogućio fanovima da ga izazovu na najluđi test i voze ga šest mjeseci. U ovom neobičnom testiranju u kojem je stručnu stranu zastupao i naš novinar, javilo se preko 1000 osoba, a njih osam je izazvalo C4 Cactus tijekom Drive Live turneje u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Prijenos je bio uživo u real timeu uz prateću telemetriju, a pratio se na www.citroendrivelive.hr.

Pobijedio je Dino Halavuk iz Osijeka koji je pred C4 Cactus postavio izazov - može li C4 Cactus biti dio tamburaškog sastava, a u tome mu je pomogao tamburaški sastav LEGE i članovi KUD-a Ivan Kapistran Adamović. Automobil mu je na šest mjeseci uručen jučer, 14. listopada 2014., u sklopu otvaranja novog prodajno-servisnog centra P.S.C. Slavonija. Ključeve su uručili g. Pejičić, direktor P.S.C. Slavonija i gđa Brlek, generalna direktorica Citroën, DS i Peugeot u Hrvatskoj.

Citroën C4 Cactus nudi pravi zaokret u svijetu automobila s više dizajna, više udobnosti, više korisne tehnologije i sve to uz umjerene troškove. Na hrvatskom tržištu u ponudi je od rujna ove godine s tri razine opremljenosti: LIVE, FEEL i SHINE, s benzinskim motorom PureTech 82 BVM te dizelskim e-HDi 92 ETG6 i BlueHDi 100 BVM. Početna cijena Citroën C4 Cactus Live PureTech 82 iznosi 101.900 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 05:56