TOYOTINA NOVA JURILICA

FOTO: Sportska verzija Toyote Yaris ima preko 210 KS, a javnosti će biti predstavljena u Ženevi

Osim vizualnih promjena i velike snage, Toyotini inženjeri su tehničkim doradama poboljšali upravljivost i vozne karakteristike
 Toyota

Toyota će na predstojećem salonu automobila u Ženevi u ožujku predstaviti sportsku verziju Yarisa. Pod poklopcem motora naći će se motor snage preko 210 KS. Ovaj model predstavljan će sponu između Yarisa za WRC koji svoj debi ima u Monte Carlu sljedeći tjedan i standardne ponude Yaris modela. I dok su dosad svi hvalili Toyotu zbog kvalitete izrade i pouzdanosti, ali su joj zamjerali relativno dosadnu vožnju, s novim Yarisom to neće biti slučaj.

Toyota

Uz estetske izmjene napravljen je i velik broj tehničkih dorada kako bi se poboljšala upravljivost i vozne karakteristike. Najveće promjene kod sportske verzije vidljive su straga gdje se ističu spojler i središnje postavljen nastavak auspuha. Sportskom verzijom Yarisa Toyota najavljuje redizajnirani Yaris koji će osim vanjskih vizualnih promjena doživjeti i modernizaciju interijera. Sve navedene verzije bit će prisutne na Toyotinom štandu u Ženevi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:42