GROBLJE JURILICA

FOTO: ULTRA SKUPIM Aventadorom podigao Mercedesov SUV s tla

Ovo je već simptomatično... Još jedna ultra skupa jurilica razbijena je u Kini

Samo ove godine svijet su obišle brojne fotografije razbijenih ultraskupih jurilica na kineskim prometnicama, poput Lamborghinija Murcielaga SV, Lamborghinija Gallarda, Lamborghinija Aventador te Porschea 918 Spider. Sada su na internetu osvanule i fotografije neobičnog sudara u kojem je stradao još jedan Lamborghini Aventador sa 700 KS.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Ovakvom, pomalo komičnom rezultatu sudara, kumovala je vrhunska aerodinamika Aventadora koji može potegnuti do 350 km/h i koji do 100 km/h stiže za samo 2,9 sekundi. Za prometnu nezgodu kriv je vozač Lamborghinija koji na prometnom križanju nije imao strpljivosti čekati da vozač luksuznog SUV-a skrene lijevo, javljaju lokalni mediji kineskog grada Nanninga.

Čini se nakon svega viđenog da su razlog ovakvim nesrećama rastuća kineska ekonomija i sve veće zarade sve brojnijih pojedinaca što im omogućuje da s ne previše iskustva sjednu u ultraskupe brze cestovne bolide. Usto, činjenica je da ni kineska cestovna infrastruktura, ‘ šarenilo’ voznog parka kao i vozačke navike još uvijek nisu na razini vozački razvijenih zemalja. Slažete li se?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 17:24