DOLAZAK U HRVATSKU

Insignia Sports Tourer: Opelov karavan sa 4X4 pogonom

Kada je prije godinu dana na tržište lansiran Opelov model Insignia, ni najveći optimisti nisu očekivali ovakav prodajni uspjeh

Brojne nagrade, uključujući i titulu najboljeg europskog automobila 2009., te vodeća ili druga pozicija u svom segmentu na čak 11 europskih tržišta dio su statističkih podataka o popularnosti modela Insignia.

Poželjna kombinacija

No, uz spomenute podatke još više iznenađuje činjenica da je Insignia gotovo preko noći postala nezaobilazno ime među europskim, ali i našim kupcima. Kako bi ponovno ostvarili kontakt s potencijalnim kupcima, Opelovi čelnici ponudili su Insigniju u karavanskom izdanju koja kombinira dvolitreni dizelski motor snage 160 KS i napredni pogon na sve kotače. Ovakva izvedba idealna je primjerice za vuču prikolice ili sličnog tereta budući da je opremljena raznim sustavima poput Trailer Stability Assista koji kontrolira stabilnost vozila. Pogon na sve kotače sve je češći odabir kupaca pa su Opelovi čelnici odlučili ponuditi takvu opciju i ljubiteljima dizelskog motora.

Novosti u interijeru

Vanjski dizajn Insignije Sports Tourer nije se mijenjao, a unutrašnjost nudi novu opciju s kojom kupci mogu izabrati kvalitetniji materijal za sjedala, upravljač i mjenjač. Za sredinu lipnja najavljen je dolazak Insignije Sports Tourer s dizelskim motorom i pogonom na sve kotače na naše tržište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 00:19