OSAM GODINA ZAJEDNO

Lijepa priča za kraj godine: Dacia ustupila tri nova Dustera gorskoj službi spašavanja

Od tri Dustera, jedan će trajno biti na raspolaganju helikopterskoj komisiji HGSS-a, a preostala dva će se koristiti diljem Hrvatske
 HGSS

Nakon osam godina pozitivnog iskustva s brojnim Dusterima, Dacia je hrabrim volonterima HGSS-a ponovno na godinu dana ustupila tri nova Dustera s 1.5 Blue dCi 115 motorom, pogonom 4x4, četiri kamere za nadzor mrtvog kuta, pomoć pri vožnji nizbrdicom te novu generaciju multimedijskog sustava s korisnim terenskim informacijama, kao što su nadmorska visina te uzdužni i poprečni nagib vozila.

image
Dacia/HGSS

Od tri Dustera, jedan će trajno biti na raspolaganju helikopterskoj komisiji HGSS-a, a preostala dva će se koristiti u akcijama diljem Hrvatske.

Dustere u akciji s volonterima HGSS-a pogledajte ovdje:

Zahvaljujući pouzdanom radu Dustera i niskim troškovima uporabe, HGSS svake godine otkupi dva ili više Dustera pa ih se do sada u njihovu voznom parku skupilo oko dvadesetak.

image
Dacia/HGSS

'Ovo je već osma godina otkako pripadnici HGSS-a koriste Daciju Duster. Duster je naš izbor još od prvog izdanja, a sada smo dobili i najnoviju generaciju s brojnim suvremenim pomoćnim sustavima koje donedavno ne biste očekivali u nekom Dacijinu vozilu. Tijekom svih ovih godina osobno smo se uvjerili u brzinu, iznimnu pouzdanost i terenske sposobnosti koje Duster nudi te nam je izuzetno drago što ćemo i dalje biti partneri' - objasnio je predsjednik HGSS-a Josip Granić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:02