SLUŽBENA POTVRDA

Ništa od automobilskog spektakla, delta soj jači od New York Auto Showa

Ovo je druga godina zaredom da je izložba otkazana, a organizatori su već najavili novi termin održavanja: travanj 2022. godine
Arhiva Cropix

Prije dva mjeseca tadašnji guverner New Yorka Andrew Coumo (u međuvremenu dao ostavku zbog optužbi za seksualno uznemiravanje) trijumfalno je najavio: - New York Auto Show se vraća, snažniji i bolji nego ikada. I to u punom kapacitetu! No, prije par dana gradonačelnik Bill de Blasio stao je na loptu i rekao da će se Auto Show održati u smanjenom kapacitetu i da će posjetitelji na ulazu morati pokazati potvrdu o cijepljenju te nositi maske.

Na kraju je sve palo u vodu - od New York Auto Showa neće biti ništa! Samo desetak dana uoči otvaranja, organizatori su potvrdili da je Salon otkazan.

Razlog? Covid-19, točnije delta soj koji se rapidno širi New Yorkom.

Ovo je druga godina zaredom da je izložba u New Yorku otkazana, a organizatori su već najavili novi termin održavanja: travanj 2022. godine.

U Sjedinjenim Američkim Državama osjetno se razlikuju mjere vezane za pandemiju koronavirusa pa je tako Auto Show u Chicagu održan bez problema dok će Salon u Detroitu krajem rujna također biti održan, ali isključivo na otvorenom prostoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 05:19