BROJ 772

Novi broj Auto kluba na svim kioscima, dar čitateljima osvježivač zraka za auto!

Uz novi broj svim čitateljima darujemo osvježivač zraka Wunderbaum, a pripremili smo i automobilski vodič za navijače - autom na Euro 2016.
 Auto klub

Najbrži auto magazin u zemlji koji izlazi svakih 14 dana pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile! U novom broju donosimo sve o car sharing platformi Spin city u Zagrebu i priču s ovogodišnjeg relija Gumbal 3000.

Ivan Lacković

Euro 2016. u Francuskoj je pred nama i ne sumnjamo kako će se dobar dio navijača odvažiti na posjet nekoj od utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na dva ilii četiri kotača, pa smo pripremili i automobilski vodič za Euro 2016.

U rubrici vozili smo potražite osvježeni Peugeot 2008, Fiat Tipo kompakt i Station Wagon s opsežnim pregledom modela te dojmove iz vožnje.

Testovi: Opel Corsa OPC, Smart ForTwo Cabrio, Nissan Navara 2.3 dCi te Kia Sportage 2.0 CRDi. Na testu rabljenih ovaj se put našla kompaktna Opel Astra J (2009. - 2015.), dok se u rubrici servis bavimo pranjem vozila bez kapi vode te novim mobilnim aplikacijama za vozače...

U rubrikama Vremeplov dočekuje vas priča o Johnu Rhodesu Cobbu, čovjeku koji je postavljao svjetske brzinske rekorde , a u rubrici Legende 4x4 raketa iz 90-ih Peugeot 405 T16, legenda koja još vozi zagrebačkim ulicama. Već tradicionalno, u rubrici motocikli predstavljamo novi Suzuki SV650, a rezervirali smo i stranice za ljubitelje F1, WRC-a te Moto GP-a.

Uglavnom, za svakog ponešto, ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:52