HEJTERI SLAVITE

Nude oku ugodniji Đukecov BMW M4: Prior Design ‘ispravlja krive Drine‘ s manjim bubrezima

Voditelj dizajna njemačke tuning kuće Andreas Belzek ponudio bi i izgled prednjeg kraja s modela M8
Prior Design M4
 Prior design Youtube screenshot

BMW se usudio, BMW je doista u prodaju pustio modele M3 i M4 te Seriju 4 s golemom, vrlo kontroverznom maskom hladnjaka. No, to već sve dobro znamo.

Taj detalj, kao stilski potpis BMW-ova šefa dizajna, našeg Domagoja Đukeca, ni danas ne prestaje izazivati podijeljena mišljenja, premda su u BMW-u rekli kako su dobro "sondirali" tržište i kako su reakcije na "mega" bubrege bile vrlo pozitivne.

Međutim došlo je do snažne polarizacije za i protiv među bivšim, sadašnjim, budućim i samo ljubiteljima marke iz Münchena, a kad se zbroje sve ankete ispada 50/50 posto za i protiv. Zato se sada u priču uključuje njemački tuner Prior Design koji već ima rješenje za ljubitelje M3 i M4 modela koji ne mogu provariti golemi "grill".

U novom videu tako pokazuju nekoliko varijanti svojih "normalnih" bubrega koji su po njima oku puno ugodniji od standardnih na M4 modelu. Uglavnom, okrenuta je paradigma tuninga - više svega, Prior Design pretvara u manje, neki bi rekli i da umanjuje štetu prijedlozima bubrega, što bi se moglo shvatiti i kao šamar Domagoju Đukecu i vrhu BMW-a.

image
Prior Design M4
Prior design Youtube screenshot

Razlog: njihova istraživanja su za razliku od BMW-ovih pokazala kako se ljudima novi "nos" BMW Serije 4 i M3 modela - ne sviđa. Jedan od njihovih prijedloga tako standardni "nosati" M4 pretvara u "mali M8" zahvaljujući "bubrezima" koji nisu predimenzionirani, već bitno skladnije izvedeni.

Voditelj dizajna njemačke tuning kuće Andreas Belzek napominje kako cijeni dizajn BMW-a M8, pa zato jedan od rendera ima rešetku i veći dio prednjeg dijela s modela M8. Međutim, po nama je najbolji dizajn "bubrega" onaj pred kraj videa, (na 8:45), koji pokazuje BMW M4 s novom rešetkom i novim dizajnom usisnika zraka u braniku.

image
Prior Design M4
Prior design Youtube screenshot

Još se čeka interni odabir najbolje maske i odluka hoće li Prior Design ponuditi tako opsežnu vizualnu doradu prednjeg dijela BMW-a M4. Ponovo će stoga osluhnuti "bilo" kupaca...A mi vas ovom prilikom pitamo - koja je opcija vama bolja? Odgovorite u našoj anketi:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:35