LUKSUZ I SNAGA

Pogledajte novu zvijer kapetana: Luka Modrić sjeo za volan velikog njemačkog sportskog SUV-a

Audi je kao sponzor Reala iz Madrida i ove je godine igračima podijelio službene skupe luksuzne i sportske jurilice
Luka Modrić

Real iz Madrida jedan je od najvećih nogometnih klubova na svijetu, te sasvim očekivano, ima puno sponzorskih ugovora s brojnim tvrtkama iz najrazličitijih djelatnosti, poput Emiratesa ili Audija.

Već je poznata stvar kako svaku godinu ili dvije njemački premium proizvođač automobila opskrbljuje igrače Reala najnovijim modelima, a danas se klub putem društvenih mreža pohvalio kako je stigao najnoviji "kontingent" luksuznih jurilica za igrače i trenera.

Zanimljivo je vidjeti o kojim je modelima riječ i koja je od nogometnih zvijezda odabrala koji Audi uključujući i "desetku", našeg Luku Modrića.

Tako su Casemiro, Valverde, kapetan Ramos i trener Zidane odabrali najsportskije RS modele (RS 6, RS 7 i RS Q8) dok je ultimativna "špica" Reala Karim Benzema ispao nekako najskromniji i odabrao najjeftiniji model od svih igrača: 400.000 kuna vrijedan Audi Q5 40 TDI.

Ipak, najviše su kod 22 igrača i trenera zastupljeni veliki SUV modeli Q7 i Q8 pokretani dizelskim gorivom, a upravo je Q8 50 TDI quattro Tiptronic od 286 konjskih snaga vrijedan oko 700.000 kuna odabrao Luka.

Odriozola, Vazquez, Marcelo i Marco Asensio odabrali su sportske limuzine A7 Sportback, a da dolaze neka nova vremena pokazuje izbor Viciniusa i Varanea koji su odabrali električne sportske SUV modele e-tron Sportback 55 quattro. Najskuplji automobil, Audi RS Q8 koji do registracije u Hrvatskoj stoji 1,372.848 kuna ipak ne voze ni kapetan, ni trener ni "desetka", već mladi 22-godišnji urugvajski "vezist" Federico Valverde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 14:44