gdje je ključ?

Pohrvao se s trojicom lopova koji su mu krenuli oteti Bentley, ali na jednu stvar nisu računali

Neuspjeli pokušaj otimanja luksuznog SUV-a završio je bijegom kriminalaca, vozač je uspio zadržati ključeve

Pokušaj krađe

 Youtube screenshot

U nevjerojatnom događaju na parkiralištu u New Jerseyju (SAD), vozač Bentleya Bentayge uspio se othrvati pokušaju krađe automobila od strane čak trojice napadača, zadržavajući ključeve i prošavši bez ozljeda, a cijeli dramatičan incident je zabilježila obližnja nadzorna kamera.

Troje kradljivaca pokušalo je, naime, oteti luksuzni SUV parkiran na parkiralištu supermarketa sina vlasnika i to u trenutku kad je izlazio iz njega.

Dvojica su pristupila s vozačeve strane, dok je treći pristupio sa suvozačke strane Bentayge. Uslijedila je kratka borba, nakon koje su kriminalci uspjeli izvući vozača iz automobila.

Međutim, ključan trenutak dogodio se kad je vozač shvatio da kriminalci ne mogu upravljati vozilom bez ključa koji je čvrsto držao u ruci. Napadači su uvidjeli svoju pogrešku i pobjegli s mjesta događaja.

Američki ABC 7 javlja kako ov nije bilo prvi put da se ovaj mladić susreo s pokušajem krađe vozila. Nekom je, čini se "upao u oči" sa svojim luksuznim terencima i već mu je ranije otuđen Mercedes G-klase.

Kao odgovor na ovaj i slične incidente, lokalne vlasti pojačale su policijsku prisutnost i patroliranje, a implementirani su i novi sustavi za nadzor, uključujući čitače registarskih pločica, kako bi se povećala sigurnost građana.

Policija i dalje traga za počiniteljima ovog pokušaja krađe, pozivajući svjedoke da se jave s informacijama koje bi mogle pomoći u njihovom hvatanju. Ovaj događaj služi kao podsjetnik na važnost budnosti i opreza prilikom parkiranja vozila u SAD, u ovkvim situacijama kada se može postati metom kriminalaca. Posebno ako posjedujete ovako luksuzan automobil...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 18:17