STIŽE FRANCUSKI GOLF

Render: Novi Peugeot 308 stiže idućeg ljeta s hrabrim izgledom i sigurno bez dizelskih motora

Ekipa iz koleca.ru izradila je i pokazala render izrađen prema špijunskim fotografijama maskiranog prototipa
Render Peugeot 308
 koleca.ru

Već su naveliko krenula završna testiranja kompaktne vedete Peugeota, modela 308, koji prema neslužbenim informacijama stiže dogodine (aktualni je model na tržištu već sedmu godinu, još od 2013.).

Od VW Golfa i Renaulta Meganea do Kije Ceed i Forda Focusa, gotovo su svi njegovi rivali izgledom i tehnološki su aktualniji. To kako bi mogla izgledati iduća generacija 308, Francuzi kriju kao zmija, ali daju na znanje kako će biti riječ o jednom od izgledom od najposebnijih modela u klasi.

image
Render Peugeot 308
koleca.ru

Ekipa iz koleca.ru zato se već sada pobrinula približiti nam izgled budućeg Peugeota 308, u obliku rendera izrađenog prema špijunskim fotografijama maskiranog prototipa..

No, to nije uvijek jednostavan posao, posebno ako se radi o puno "kamuflaže" na limu, ali je zato uvijek zanimljivo vidjeti render, posebno ako je rije o popularnom modelu.

Očekuje se da će premijera serijskog modela nove generacije 308 koji stiže na prilagođenoj kućnoj platforme PSA EMP2, po svoj prilici, biti održana u prvoj polovici iduće godine.

U planu su benzinskim mild-hibridni i plug-ih hibridni modeli dok dizelski strojevi više ne dolaze u obzir. Top model mogao bi nositi naziv PSE baš kao i model 508 PSE koji bi pogonio PHEV pogonski sustav s 1,6-litrenim turbo motorom i dva elektromotora, što bi ga učinilo konkurentnim modelima poput Honde Civic Type R ili VW Golfu R.

Više službenih informacija bit će dostupno početkom drugog kvartala iduće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 18:26