PROMOCIJA U LE MANSU

Stiže novi Juke Nismo, prodaja počinje početkom iduće godine!

Nissan je na najpoznatijoj utrci na svijetu Le Mans koja je održana prošloga tjedna predstavio serijsku varijantu modela Juke Nismo. Model koji će se u prodajnim salonima diljem svijeta naći početkom iduće godine predstavlja Nissanovo automobilističko nasljeđe, odnosno uspjehe s automobilističkih utrka koje se prenose na cestovne modele.

Novi model razvijen je u Japanu, a uz koncentraciju na aerodinamična unapređenja, Juke Nismo dobio je još dojmljiviji izgled te, naravno, bolje performanse. Uz niže branike, veća krila, novu prednju masku, stražnji spojler, 18-inčne naplatke, kompletan dojam Nisma svakako je impresivan. Japanci su pod prednji poklopac gurnuli unaprijeđenu izvedbu 1.6-litarskog benzinskog turbomotora s izravnim ubrizgavanjem, a uz krući ovjes i dorade u upravljačkom mehanizmu, Nissan tvrdi da će Nismo nuditi spektakularne performanse.

Uz model Nismo, Japanci su javnosti predstavili model DeltaWing koji je nastupio na utrci Le Mans te brutalnu, najbržu izvedbu modela Juke, Juke-R.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 09:42