ima vremena

Sve zbog klikova: Kazahstanski influencer provozao terenac Hummer s Rolls-Royceom na krovu

Hummer nikada nije bio dizajniran za prijevoz vozila na krovu i takva kombinacija izuzetno je nestabilna u zavojima

Rolls-Royce na Hummeru

 Youtube screenshot

Influenceri s istoka se posljednjih tjedana očito natječu u neobičnoj još jednoj potpuno nepotrebnoj "disciplini": tko će cestom provozati skuplju kombinaciju automobila, od kojih je jedan na krovu drugoga.

Nedavno je jedan ruski influencer na društvenim mrežama postao viralan nakon što je Mercedes-Maybach S-klase pričvrstio na krov Toyote Land Cruisera i tako se vozio. Sada je jedna zvijezda društvenih medija u Kazahstanu odlučila napraviti korak dalje pričvrstivši Rolls-Royce Ghost na krov Hummera H2.

Za razliku od prvog videa gdje smo mogli samo nagađati kako je Mercedes postavljen na krov Land Cruisera, novi video pokazuje kako je YouTuber s pomoću velike dizalice podigao Ghosta na poseban drveni krovni nosač postavljen na Hummeru. Nakon što je Rolls-Royce centriran na nosaču, pričvršćen je trakama za osiguranje tereta za dijelove Hummera.

Očito, Hummer nikada nije bio dizajniran za prijevoz vozila na krovu i takva kombinacija izuzetno je nestabilna u zavojima zbog ogromnog opterećenja na krovu i drastično povišenog težišta. Ipak to nije spriječilo influencera da se gradom provoza u Ghostu koji je bio na krovu drugog automobila. Čak su posjetili i benzinsku te napunili automobile gorivom.

Nema nikakvog praktičnog razloga da montirate Rolls-Royce na krov Hummera osim da dobijete nekoliko klikova na društvenim mrežama, no za klikove se danas očito radi sve, pa zašto ne i ovo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:16