novosti

Therion, Tera, Tyber, Tamiz... Otkrivena intrigantna imena budućih Volkswagen modela

Volkswagenova tajna imena budućih koncepata, studija, ali i serijskih modela

Novi automobili, ilustracija

 Profimedia

Volkswagen, poznat po svojoj predanosti inovacijama i kvaliteti, ponovno se našao u središtu pozornosti zbog procurjelih informacija koje otkrivaju zapanjujuću listu imena za buduće modele. Iz Wolfsburga dolaze nazivi koji ne samo da zaintrigiraju, već i nagovještavaju ambiciozne planove ovog giganta auto industrije.

Registracija trgovačkih imena uobičajen je postupak za proizvođače automobila, kako za serijske modele, tako i za konceptna vozila. Međutim, nedavni propust u registru patenata otkrio je niz naziva koje je Volkswagen zaštitio, dodajući novi sloj misterija oko budućih planova marke.

image

Volkswagen logo (ilustracija)

Profimedia

Ova imena, koja su rezultat temeljitih brainstorminga i stručnog znanja, mogu završiti kao oznake za konceptne automobile, serijske modele ili čak ostati zaboravljena. Međutim, interesantno je da je desetak ovih imena usko povezano, dijeleći početni suglasnik, što sugerira nastavak tradicije imenovanja modela SUV-a koja je već dobro uspostavljena u Volkswagenu.

Deset novih imena za budućnost Volkswagena

Među registriranim imenima nalaze se intrigantni nazivi kao što su "Hera", "Tempus", i "Tukan", koji odražavaju širok spektar inspiracija, od mitologije do prirodnih fenomena. Ovi nazivi ne samo da odražavaju kreativnost brenda, već i potencijalno ukazuju na raznolikost budućih modela koje Volkswagen planira lansirati na tržište.

image

VW logo, ilustracija

Ovo su svi nazivi:

Therion

Tera

Hera

Tyber

Tamiz

Teria

Tivas

Taroko

Tempus

Tukan

Thron

Airon

Angra

Udara

Značajno je da se Volkswagen ne odriče povijesnih imena u svojoj težnji prema električnoj budućnosti. U skladu s najavama, klasični modeli poput Golfa i Pola zadržat će svoje mjesto u elektrificiranom portfelju marke, dok će novi nazivi dodatno obogatiti liniju proizvoda.

Očekuje se da će Volkswagenova strategija imenovanja, koja je u prošlosti uključivala ikonične modele poput Touarega i Tiguan, nastaviti igrati ključnu ulogu u pozicioniranju marke na tržištu električnih vozila. I dok detalji još uvijek ostaju obavijeni velom tajne, jasno je da Volkswagen kroči naprijed s jasnom vizijom svoje električne budućnosti, spremne da ostavi snažan trag u auto industriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:28