POZVALI POLICIJU

Video: Medvjed tražio hranu pa se zatvorio u Toyotu Corollu. Auto nije dobro prošao...

Žena je imala nesreću da je medvjed ušao u njen automobil u potrazi za hranom i slučajno se zatvorio u njemu
 Alejandra_n_h

Ako mislite da vam pas može napraviti veliku štetu u automobilu ako ga nakratko ostavite bez nadzora, razmislite još jednom. Ta šteta nije ništa u odnosu na ono što može učiniti medvjed.

Upravo se to dogodilo jednoj ženi u SAD-u, u okolici jezera Tahoe na granici između Kalifornije i Nevade. Žena je imala nesreću da je medvjed ušao u njen automobil u potrazi za hranom i slučajno se zatvorio u njemu!

@alejandra_n_h Everyone keeps saying they wouldnt have believe it happened but because its me theyre not surprised. #weekendgetaway #storytime #laketahoe #laketahoebear ♬ original sound - Alejandra

Sve je zabilježeno na videu i objavljeno na društvenim mrežama. Snimka pokazuje zbunjene i prestrašene ljude na trijemu vikendice koji promatraju kako vjerojatno podjednako zbunjen i prestrašen medvjed pokušava izaći iz Toyote Corolle u čijoj se kabini zatvorio. U tom pokušaju medvjed počne trgati obloge u unutrašnjosti auta.

Vidi se kako čeljustima trga komade plastike i izolacije s vrata i s drugih dijelova unutrašnjosti. Ono što se ne vidi na snimci vjerojatno je podjednako loše za vlasnicu: medvjed se pomokrio i obavio veliku nuždu na stražnjem sjedalu auta.

Na sreću vlasnica i ostali koji su promatrali ovu neobičnu scenu nisu pokušali sami osloboditi medvjeda iz auta, već su pozvali policiju. Policajci su ubrzo stigli, a jedan je pomoću dugog užeta otvorio kvaku na vratima dok je drugi držao medvjeda na nišanu puške. Čim je oslobođen, medvjed je brzo otrčao od automobila u sigurnost divljine.

Nestašni medvjed je prošao bez ozljeda, no Toyota Corolla je prilično oštećena. Video prikazuje uništene obloge na vratima automobila i brojne druga oštećenja u unutrašnjosti koja je napravio medvjed.

Srećom za vlasnicu, auto je bio osiguran za takvu vrstu "nezgode" te će sva šteta vlasnici biti pokrivena.

Slučajevi da medvjed završi u automobilu u SAD-u nisu previše rijetki. Ako vozač ostavi vrata otvorena u nekim dijelovima SAD-a lako se može dogoditi da medvjed, u potrazi za hranom, uđe u njega. Populacija medvjeda u SAD-u je vrlo velika s procijenjenih oko pola milijuna jedinki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 04:45