SRAZ TITANA

VIDEO: POGLEDAJTE nesvakidašnji obračun bagerista na gradilištu!

Nevjerojatan video dolazi iz Kine, a pokazuje fajt bagerista u kojem se moglo i izgubiti živote
 Youtube screenshot

Je li događaju na ovoj nesvakidašnjoj video snimci kumovalo previše toplog piva koje je uzavrelo glave sudionicima ili pak nešto drugo, nije poznato, no pravo je čudo da nitko nije teže ozlijeđen.

Postoji nekoliko načina kako zaključiti prepirku ili svađu, no ovi bageristi su se odlučili za fajt i to kakav: bagerima koje zadužuju na gradilištu! U videu se može vidjeti kako sve započinje obračunom dva stroja kojima se potom priključuju i ostali.

U jednom trenutku jedan od bagera završava na boku, a zanimljivo je vidjeti kako mu u pomoć odmah priskače kolega i pokušava ponovno uspraviti stroj. Ovaj nesvakidašnji rat buldožera, sraz titana ili bitka Transformersa, kako god, dogodila se na sjeveru Pekinga.

---

Kako bismo novi Autoklub.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Autoklub.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr/autoklub.

Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

POGLEDAJTE VIDEO:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 23:58