ODUZELI MU I VOZILO

Zaustavila ga policija jer nije bio vezan pa dobio kaznu od 1470 eura!

Višestruki počinitelj prometnih prekršaja nije bio vezan sigurnosnim pojasom, a naknadno su utvrđeni i drugi prekršaji

Promet, ilustracija

 CROPIX

Prošlog vikenda u Hrvatskoj provedene su mjere pojačanog nadzora prometa, posebno usmjerene na tzv. ‘četiri glavne ubojice u prometu‘ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel) kao i na recidiviste, odnosno višestruke počinitelje prometnih prekršaja.

Ciljana akcija nadzora provodila se u noći sa subote na nedjelju.

Najveća novčana kazna na području PU požeško-slavonske od 1470 eura predviđena je za prekršaj koji se dogodio u subotu 10. lipnja oko 10.25 sati u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske, gdje su policijski službenici prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je ne koristeći sigurnosni pojas upravljao 44-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja.

image

Promet, ilustracija

CROPIX

Daljnjom kontrolom utvrđeno je da upravlja osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje i za vrijeme dok mu je zbog negativnih bodova rješenjem određeno da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole.

Vozaču je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao te će mu biti izdan optužni prijedlog na iznos od 1470 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima "B" kategorije u trajanju od tri mjeseca - stoji u izvješću požeško-slavonske policije kojeg prenosi Sib.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 21:28