VOZILI SMO

FIAT PANDA Treća generacija nudi više prostora i veću sigurnost

Jedan od najpopularnijih Fiatovih modela, koji je predstavljen davne 1980. godine, stigao je na domaće tržište u potpuno novom izdanju. Nova, treća generacija Pande u odnosu na prethodnu generaciju je unaprijeđena u svakom pogledu.

Uz povećane dimenzije i odbacivanje specifičnog kutijastog dizajna, Panda nudi više prostora, veću sigurnost i osjetan pomak u korištenim materijalima. Bez obzira na vizualno ušminkavanje nove generacije, glavne karakteristike gradskog modela i dalje su praktičnost i funkcionalnost te solidna prostranost interijera.

U ponudi se nalazi potpuno novi dvocilindarski motor koji serijski dolazi sa Start&Stop sustavom, a spomenuti 0.9-litreni TwinAir Turbo razvija 85 KS. Uz njega, kupci će moći birati između 1.2-litrenog Evo i 1.3-litrenog JTD motora sa 69, odnosno 75 KS. U ponudi su dva paketa opreme, Easy i Lounge, a već osnovni paket nudi dovoljan popis opreme, uključujući klima-uređaj.

Cijena baznog modela 1.2 Evo Easy iznosi 75.990 kuna, a najbrža i najopremljenija izvedba 1.3 JTD Lounge dostupna je za 102.817 kuna. Dobra cijena za simpatični automoil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:10