TREĆE IZDANJE

DOMAĆI PROJEKT PINK WING ove godine se vozi do Malog Lošinja, a organizatori najavljuju najluđu postavu automobila dosad!

 
 Pink Wing

Organizatori gastro-turističkog projekta Pink Wing objavili su datume i prve detalje ovogodišnjeg izdanja koje će biti već treće po redu. Riječ je o domaćem projektu u kojem skupina luksuznih i sportskih automobila krstari najljepšim hrvatskim prometnicama. Broj mjesta i ove je godine ograničen na 65 jurilica, a prema prvim najavama, čeka nas vjerojatno najluđe izdanje dosad.

Naime, na prvim fotografijama koje su organizatori postavili na svoje društvene mreže jasno je kako će na startu između ostalog biti Porsche 911 R! Riječ je o modelu kojih u svijetu ima tek 991, a ispod poklopca skriva 4,0-litreni atmosferski motor od 500 KS uparen s ručnim mjenjačem. Zbog svoje ekskluzivnosti i ovih karakteristika cijene mu danas idu "u nebo", a domaća će ga javnost imati prilike vidjeti (zajedno s ostatkom lude karavane u kojoj će biti veliki broj superautomobila) u 4 hrvatska grada kroz koje će "Pink Wingovci" protutnjati.

Pink Wing

Zasad je poznato da cijela priča kreće 7. lipnja i traje četiri dana. Vozači će i ove godine posjetiti Grobnik na kojem će moći isprobati puni potencijal svojih jurilica. Nakon toga slijedi noćenje u Opatiji. Daljnja ruta nije u potpunosti otkrivena, no objavljeno je da ove godine karavana svoje putovanje završava na Malom Lošinju.

Ovako je to izgledalo prošle godine, a prema prvim najavama ove godine nas čeka još luđa postava automobila
Fran Kurelac
Ovako je to izgledalo prošle godine, a prema prvim najavama ove godine nas čeka još luđa postava automobila

Iako još nije objavljena lista automobila, organizatori su najavili kako će ova godina po pitanju automobila biti najluđa dosad. Ako uzmemo u obzir da smo na ovom "reliju" prošlih godina već viđali modele poput Ferrarija 458 Speciale, Lamborghinija Aventadora i Rolls-Royce Dawna, onda je jasno kako nas čeka pravi spektakl. Tko zna, možda ove godine na startu vidimo i koji hiperautomobil...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:56