TUNING

FOTO: NEUKUS ILI DOBAR DODATAK? Što kažete na ovaj BMW Serije 7 na Forgiatto naplatcima?

Ovakve naplatke najčešće stavljaju vlasnici modela poput Escaladea ili Impale, a ovaj put su postavljeni na ozbiljnu poslovnu limuzinu...
 Forgiato

Većina kupaca najveće BMW limuzine, Serije 7, svoj skupo plaćen i najčešće pomno iskonfiguriran automobil ostavljaju u stanju u kojem su ga i preuzeli iz salona. Nakon svega, tim stručnjaka je radio upravo na tome da kupci biraju između mnoštva opcija koje su prilagođene Seriji 7. Ipak, nekima to nije dosta, pa se odlučuju na tzv. "aftermarket" naplatke.

Foto: Forgiato

To je slučaj i s ovom Serijom 7 koja je postavljena na Forgiato Quattresimo naplatke. Inače, ovu marku naplataka najčešće stavljaju vlasnici modela poput Escaladea ili Impale, a ovaj put su postavljeni na ozbiljnu poslovnu limuzinu. Iako je ljepota u očima promatrača, moramo priznati kako ova kombinacija ne djeluje baš skladno. Kako bi se ostatak auta uklopio s crno-zlatnim naplatcima, karakteristični bubrezi su lakirani u zlatnu boju. Forgiato inače nudi pregršt opcija, materijala i oblika naplataka, ali na ozbiljnoj poslovnoj limuzini oni djeluju prilično neozbiljno i kičasto... Koje je vaše mišljenje?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:29