VOZAČKA PRIČA

FOTO: OVAKO IZGLEDA LJUBAV jedne djevojke i jednog BMW-a 2002

Žene i automobile obično povezujemo u ne baš najblistavijim kontekstima što je zapravo mit i donekle pogrešno, a slično je i s ukusom žena za automobile. Jesu li Lisa i njen BMW 2002 izuzetak koji potvrđuje pravilo ili ne odlučite sami. Njen je izbor automobila nama upravo fantastičan!
 Courtney Cutchen

Portal Petrolicious poznat je između ostalog po odličnim vozačkim pričama. Upravo jednu takvu priču prenosimo jer je vrlo specifična. Riječ je o ljubavi između Lise i njenog BMW-a 2002. Ljubav Amerikanke prema modelu 2002 započinje još prije 20 godina. Prvi 2002 kupila je već sa 17 godina, a novac je zaradila radeći na recepciji agencije za nekretnine. Kako sama opisuje, bila je to ljubav na prvi pogled te je u tom trenu počela njena strast prema modelima bavarskog proizvođača. Tako su se u njenom vlasništvu kasnije našli i sljedeći modeli: E30 M3, Bavaria, E36 M3 i još dva modela 2002.

Foto: Courtney Cutchen

Iako se našla za volanom mnogih BMW modela, najveća ljubav bio joj je i ostao model 2002. Model sa slika Lisa je nazvala "Tesoro" (blago), a riječ je o jedinstvenom, sjajno restauriranom modelu. Sve je počelo kada je Lisa naišla na ovaj primjerak (koji nije bio u ovakvom stanju) na sajmu u Brisbaneu 2014. godine. Iako nije bio u dobrom stanju, Lisa je vidjela potencijal i odlučila se za kupnju. Kada je preuzela automobil dočekala su je dva šoka. Naime, zbog problema sa spojkom auto joj je stao na cesti, a kada je došla vučna služba vozač je zbog nepažnje udario njen BMW i uništio prednji dio. Svakako nije idealan početak, ali Lisa nije očajavala nego je odlučila svoj crni BMW 2002 pretvoriti u jedinstveni primjerak koji će isticati.

Tako je počela restauracija koja je trajala 2 i pol godine. Kao što se može vidjeti iz fotografija, auto je sada u besprijekornom stanju. Posebni izazov bio je pronaći sve originalne dijelove. Iako su joj mnogi na društvenim mrežama rekli da automobil sada izgleda prelijepo da bi se vozio svaki dan, Lisa ima sasvim suprotan pristup, što posebno cijenimo. Kako kaže, auto je namijenjen za uživanje u vožnji tako da ga redovito vozi, a za bolje vozne karakteristike u vožnji brinu se i gevinde. Svoj BMW opisuje kao auto koji će zauvijek voziti, a čak je i na registarske pločice stavila naziv "Tesoro". U svakom slučaju, odličan primjer ljubavi prema automobilu jedne šarmantne pripadnice ljepšeg spola. Uživajte u fotogaleriji...

IZVOR: Petrolicious

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:29