A SVE BESPLATNO

Oni mogu, a HTV ne može: Prijenosi Formule 1 već od nedjelje na ovim lokalnim TV postajama...

Premijerni prijenosi uslijedili su već u petak s prvim treninzima za VN Malezije, danas će se prenositi i treći trening te kvalifikacije i, naravno, u nedjelju sama utrka.
 Reuters

Kao što smo i najavljivali, od ovoga vikenda utrke Formule 1 će se prenositi i na hrvatskim televizijskim postajama . To je i definitivno potvrđeno nakon što je ugovor za kupnju prava prijenosa za sljedeće tri sezone elitne oktanske discipline s FOM-om potpisao Kreator Media, odnosno njezin vlasnik Davorin Štetner.

Nakon što je HRT odustao od kupovine prava zbog prevelikih troškova, ljubitelji F1 u Hrvatskoj utrke će moći pratiti na lokalnim televizijama koje će zajednički dijeliti isti program. Premijerni prijenosi uslijedili su već u petak s prvim treninzima za VN Malezije, danas će se prenositi i treći trening te kvalifikacije i, naravno, u nedjelju sama utrka.

Prema riječima Davorina Štetnera prijenosi su za sada potvrđeni za šest lokalnih tv-postaja i to: Osječka televizija (OSTV), Nezavisna televizija (NeT; koja će ujedno raditi i produkciju), TV Istra, Kanal Ri, Vox te TV Jadran. - To nije nužno i konačni popis jer još uvijek su u tijeku pregovori s ponekim televizijama - rekao je Štetner.

Komentatori će biti Goran Dijaković i Mladen Jergović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 19:05