ISKREN OGLAS

Ovo je najiskreniji oglas na Facebook Marketplaceu ikad: Ovaj BMW M3 pamti i bolje dane

Jedan korisnik Facebook Marketplacea odlučio je biti vrlo iskren u vezi stanja njegovog BMW M3 kabrioleta iz 2013. godine.

2013. BMW M3 Cabrio

 Facebook Marketplace Screenshot

Kupnja rabljenog automobila iz internetskog oglasnika može biti zaista teška stvar. Nikada zapravo ne znate kroz što je automobil prošao i u kakvom je stanju. Pa, jedan korisnik Facebook Marketplacea odlučio je biti vrlo iskren u vezi stanja njegovog BMW M3 kabrioleta iz 2013. godine.

image

2013. BMW M3 Cabrio

Facebook Marketplace Screenshot

Oči vas ne varaju, riječ je o crnom M3 na krovu. Vania Morejón iz Williamsburga u američkoj Virginiji želio je biti krajnje iskren u vezi s automobilom kojeg je pokušavao prodati. U jednom je trenutku očito sudjelovao u teškoj nesreći. Fotografije pokazuju neka vrlo ozbiljna oštećenja na suvozačevoj strani automobila, kao i na krovu.

image

2013. BMW M3 Cabrio

Facebook Marketplace Screenshot

Također priznaje da auto nije upalio od nesreće i za njega traži 9500 dolara (8900 eura). Nismo sigurni koliko je to dobra cijena za razbijeni M3 te generacije na američkom tržištu, no sigurni smo da bi na našem domaćem tržištu ovaj automobil vrijedio mnogo više, čak i u ovom stanju.

image

2013. BMW M3 Cabrio

Facebook Marketplace Screenshot

Uz to, prodavač je čvrsto odlučio da ga ne želi prodavati u dijelove. "Napustit će moj prilaz, iako na prikolici, u jednom komadu". Također ga ne zanimaju nikakve zamjene, "pa nemojte ni pomišljati na to". Postoji samo jedan problem kojeg smo pronašli na oglasu. U odjeljku stanja piše "Rabljeno - dobro". Ne kažemo da smo stručnjaci za procjenu stanja vozila, ali nekako je "dobro" riječ koju ne bismo koristili kad opisujemo stanje ovog M3 kabrioleta.

image

2013. BMW M3 Cabrio

Facebook Marketplace Screenshot

U svakom slučaju, osjećam da bismo trebali kolektivno zahvaliti prodavaču što je bio tako iskren u svom Facebook oglasu. Danas je to rijetka osobina - pogotovo jer je tržište rabljenih automobila i dalje iznimno konkurentno i sklono varanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:30