SCENA KAO IZ FILMOVA

Profesionalni ruski hokejaš zaletio se sa Porscheom Macanom u zid garaže i skoro proletio van

Hokejaš je bio s obitelji i mogu biti sretni što su iz svega uspjeli izvući živu glavu
Screenshot: YouTube

Profesionalni ruski hokejaš na ledu i njegova obitelj sretni su što su živi nakon što se s Porscheom Macanom skoro prošao kroz zide višekatnog parkirališta u Moskvi.

Denis Kazionov vozio je njemački terenac sa suprugom na suvozačkom mjestu i malim sinom na stražnjem sjedalu. U razgovoru s lokalnim medijima, Kazionov je rekao da je izgubio kontrolu zbog skliskih podova na parkiralištu.

"Da, to je bio moj auto", rekao je. “Vozio sam zajedno s obitelji, suprugom i sinom koji je sjedio straga. Bilo je to otvoreno parkiralište sa samo jednim zidom s jedne strane, a pod je bio gladak. Osim toga, bio je prekriven snijegom. Stisnuo sam kočnicu, ali automobil se nije zaustavio.

Nastavio se kretati sve dok se nismo zabili u zid. Bili smo u potpunom šoku." Na slikama i videozapisima snimljenim nakon sudara vidi se kako prednji dio Porschea Macana, uključujući prednje kotače, visi preko ruba parkirališta.

Teško je reći što je spriječilo da SUV potpuno ispadne. Čini se da šteta na Macanu nije toliko loša, ali sigurno će mu trebati novo vjetrobransko staklo i novi prednji branik. Također je pretrpio određenu štetu na donjem dijelu i možda na hladnjaku. U svakom slučaju obitelj je sretna što je živa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 11:44