san snova

Specijalist Techart preradio Porsche 911 Turbo S u ultimativno remek-djelo snage i stila

Predstavljanje GTstreet R Touring, ekskluzivne serije koja redefinira granice luksuza i performansi

TechArt GTstreet R Touring

 TechArt

Porsche 911 Turbo S, simbol luksuza i izvanrednih performansi, ponovno dolazi pod ruke TECHART-a, poznatog po svojim izvanrednim prilagodbama. Ovaj put, TECHART donosi svoje majstorstvo na novu razinu s GTstreet R Touring izdanjem, serijom koja obećava da će zadovoljiti čak i najzahtjevnije ljubitelje sportskih automobila.

image

TechArt GTstreet R Touring

TechArt

Porsche 911 Turbo ne prestaje fascinirati svojim statusom legende među sportskim automobilima, privlačeći pažnju tunera iz cijelog svijeta. No, TECHART se izdvaja kao jedini tuner kojeg Porsche službeno odobrava za razvoj specijaliziranih prilagodbi koje su često agresivnije od standardnih opcija proizvođača.

image

TechArt GTstreet R Touring

TechArt

Dok ljubitelji Porschea nestrpljivo očekuju dolazak ažurirane serije 911, koja će uključivati i revolucionarnu hibridnu verziju, TECHART je u međuvremenu lansirao ograničeno izdanje 911 Turbo S pod imenom GTstreet R Touring. Ovo izdanje ističe se svojim sportskim karakterom, naglašenim obiljem vidljivih ugljičnih vlakana i dizajnerskim elementima koji privlače poglede sa svake strane.

image

TechArt GTstreet R Touring

TechArt

GTstreet R Touring: Vrhunac 911 Turbo S serije

GTstreet R Touring krasi se elementima koji pojačavaju njegovu sportsku prisutnost, poput lajsni koje ističu velike prednje usisnike zraka, laganih materijala spojlera i peraja, te štitnika lukova kotača koji su postali simbol 911 Turbo. TECHART također nudi ekskluzivnu selekciju kovanih aluminijskih kotača, doprinoseći time još impresivnijem izgledu.

image

TechArt GTstreet R Touring

TechArt

Interijer vozila odražava eleganciju i sofisticiranost, s kožnim presvlakama i mogućnošću personalizacije boja i materijala prema individualnim preferencijama kupaca. Dvije prilagodbe motora dodatno podižu performanse 911 Turbo S na gotovo 1000 KS, nudeći neusporedivu snagu i brzinu.

Ekskluzivnost na djelu: Samo 25 sretnika moći će voziti GTstreet R Touring

Za GTstreet R Touring TECHART je predvidio samo 25 primjeraka, čineći ga jednim od najekskluzivnijih sportskih automobila na tržištu.

image

TechArt GTstreet R Touring

TechArt

Cijena počinje od 150.000 eura, što uključuje početnu cijenu Porschea 911 Turbo S u Njemačkoj, plus porezi i dodatni radovi. Dostave ovog remek-djela započet će u svibnju, nudeći ljubiteljima sportskih automobila priliku da postanu dio ekskluzivnog kruga vlasnika GTstreet R Touringa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:52