ZVUČI BRUTALNO!

VIDEO: LETI PO SNIJEGU I URLA - pogledajte finalne kadrove brutalnog Mercedesa A45 AMG sa 421 KS prije premijere u Ženevi!

 Youtube screenshot

Polako nam stižu nove informacije vezane uz novi Mercedes A45 AMG. Naime, odabrani novinari imali su prilike sjesti na suvozačko sjedalo paprenog Mercedesa A45 AMG. Podsjetimo, njemački proizvođač na salonu u Parizu je predstavio "baby" A35 AMG sa 306 KS. Ipak, prava "igračka" bit će već spomenuti AMG A45 S 4MATIC+, model koji ispod poklopca skriva 2,0-litreni turbobenzinac od čak 421 KS! Brutalna snaga za jedan hot hatch, slažete se?

Iako je zasad još uvijek pod kamuflažnom folijom, može se vidjeti agresivan dizajn s panamericana maskom, masivnim spojlerom i četiri ispušne cijevi straga (ovaj put su ovalne a ne četvrtaste kao na prošloj generaciji). Još zanimljivija stvar je Drift mode, poseban način vožnje u kojoj se snaga prenosi na stražnju osovinu! U videu testni vozač objašnjava na koji način je moguće uključiti spomenuti način rada, ali i demonstrira kako sve to izgleda na zaleđenom jezeru. Pogledajte video:

Premijeru ovog modela možemo očekivati vrlo brzo, možda čak na salonu u Ženevi. U svakom slučaju, jedva čekamo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:24