NEMA OZLIJEĐENIH

VIDEO: OSIGURAVATELJ NA MUKAMA U Monacu se u vožnji zapalio motor kultnog Ferrarija F40 iz 1987. vrijednog 9 milijuna kuna koji je potom skroz izgorio

 
 Instagram screenshot

Ferrari F40 prema mnogima je najbolji superautomobil ikada, a kako i ne bi bio kad je posljednji model iz Modene napravljen s blagoslovom velikog Enza Ferrarija.

Svaki ljubitelj automobila oplakat će gubitak jednog ovako posebnog automobila, iako si ga vjerojatno nikad neće moći priuštiti. Nažalost, još jedan primjerak Ferrarija F40 otišao je u nepovrat.

Vlasnik jednog crvenog F40 vozio se sa stilom kroz Monako kad je u retrovizoru ugledao vatru koja dolazi iz motora.

Brzo je istrčao van i u nevjerici gledao kako njegov ljubimac izgara, vjerojatno se osjećajući potpuno nemoćno u toj situaciji.

View this post on Instagram

F40 ON FIRE IN MONACO

A post shared by FRENCH CARSPOTTER (@passion_car_rs) on

Vatra je izlazila iz motora, ali je bila vidljiva i ispod samog automobila, a kako to inače i biva, vrlo brzo se proširila na ostatak automobila.

Snimke požara vrlo brzo su se proširile društvenim mrežama, ali s obzirom na trajanje videa, nije poznato u kojem stanju je završio Ferrari.

Uzevši u obzir koliko je snažna vatra zapravo bila, postavlja se pitanje hoće li automobil uopće biti popravljiv ili je još jedna zvijezda ugašena.

U pet godina proizvodnje napravljeno je samo 1311 primjeraka Ferrarija F40, a cijene mu svakodnevno sve više rastu.

Prosječna cijena ovog egzotičnog automobila danas je oko devet milijuna kuna pa šteta svakako nije malih razmjera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 01:33