NEMA KAMO S NJIMA

Video: Upoznajte najvećeg obožavatelja auta iz Brzih i žestokih. Ima 24 replike modela iz filmova

Jedan od najljepših replika u Jorgeovoj kolekciji je Bayside plavi Nissan Skyline R34 GT-R iz "Brzi i žestoki 4"
Kolekcija Brzi i žestoki

U Edmontonu u Kanadi živi možda i najveći fan franšize Brzi i žestoki. Zapravo, fan automobila iz filmova. Svoju je ljubav, naime, pretočio u posjedovanje čak 24 replike modela auta koji su se pojavljivali u filmovima. Sve je započelo kao hobi, objašnjava u videu, a sada više nema kamo s tako impresivnom brojkom automobila.

Čovjek predstavljen u intrigantnom videu s YouTube kanala Roads Untraveled zove se Jorge i ponosni je vlasnik automobila izrađenih poput autentičnih filmskih junaka na četiri kotača.

Jedan od najljepših replika u Jorgeovoj kolekciji je Bayside plavi Nissan Skyline R34 GT-R dorađen tako da apsolutno podsjeća na primjerak koji je vozio Paul Walker u "Brzi žestoki 4".

Također posjeduje srebrni i plavi Skyline GT-R, baš poput onog iz filma "Prebrzi i prežestoki". Ostali automobili iz kolekcije uključuju narančastu Supru Paula Walkera iz prvog filma, bijelu VW Jettu koju je u prvom filmu vozio Jesse te Mazdu RX-7 Veilside Fortune koju je u "Tokio driftu" vozio Han.

U videu Jorge otkriva da je kupio neke primjerke koji su već bili replike, ali ih je on u svojoj radionici doradio do savršenstva.

Štoviše, mnogi automobili koje je kupio uvezeni su izravno iz Japana, a jedan od najnovijih u kolekciji je Toyota Supra iz 2020. godine koja bi trebala nastupiti u (odgođenom) devetom dijelu franšize.

Koliko god njegova kolekcija već bila impresivna, Jorge je u procesu izrade sedam ili osam dodatnih replika, uključujući ružičastu Hondu S2000 koju je vozio Suki u"Prebrzi i prežestoki". Svaka čast!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 08:35