nije to očekivala

Najdosadniji video postao viralan: Žena snimala tutorial o šivanju, a onda je nastao kaos!

Corollom je upravljala dostavljačica hrane koja se ispričavala zbog nesreće. Policija nije potvrdila je li kažnjena

Snimka šivanja

 Reddit screenshot

Videozapisi s uputama o šivanju možda su popularni među starijima i svim onima koje zanima ovaj hobi, no u pravilu nisu previše uzbudljivi. Da može i drugačije pokazao je video kojeg je snimila Jen Wesner iz North Porta u američkoj saveznoj državi Floridi. Video je postao viralan zato što je "poduku" o šivanju prekinuo automobil koji se tijekom snimanja zabio u njenu kuću.

U videu koji je postavljen na Reddit, Toyota Corolla projuri križanjem bez zaustavljanja na znak stop. U isto vrijeme u svojoj kući Wesner, ne sluti ništa, i snima video o šivanju.

Automobil udara u rubnjak pokraj njene kuće, leti kroz dvorište te se zaustavlja u zidu njene kuće. Udarac je odbacio vitraž naslonjen na njen prozor te srušio sliku sa zida. Žena se na trenutak ukopala od šoka, no brzo se pribrala i požurila pomoći nesretnoj vozačici. Video pogledajte OVDJE.

Srećom, vozačica je prošla bez ozljeda, a kuća je pretrpjela samo minimalnu štetu. Wesner je imala sreću da je udarac u rubnjak katapultirao auto u zrak te da je on zbog toga prednjim dijelom udario u tlo što ga je jako usporilo prije udarca u kuću. Policija je naglasila da su rubnjak i nagib dvorišta spriječili automobil da nanese veću štetu njezinoj kući.

Corollom je upravljala dostavljačica hrane koja se jako ispričavala zbog nesreće. Policija nije potvrdila je li vozačica kažnjena.

Što se tiče Toyote Corolle, izgleda kao model aktualne američke generacije koji je debitirao 2018. Opremljena je standardnim 1,8-litrenim četverocilindričnim motorom koji proizvodi 132 konjske snage i, na sreću, ima pet zvjezdica u američkom NHTSA crash testu što je sada potvrđeno i u praksi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:13